Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın kızlar...mucizem , Ayşegülüm güzel haberlerinizi bekliyorum...
Günaydın Desenim,nasılsın hayatım,giderek daha iyi olmaya başladın değilmi ,çünkü ümidin hiç bitmedi bitmeyecekte.Hem de sen bahara doğru hamiş kalacağını hissediyorsun,annem de benim için öyle diyordu,ben sana ve kardeşine nisanda hamile kaldım bizim bünyemiz böyle diyordu.sende sanırım Ocak yada Şubat doğumlusun ,belki sen de bahar ayında hamiş kalcaksın ,yada belkş daha önce.Ben hafta sonu belki olurum sandım adet ama çok şükür ki olmadım hayatım,inşallah da olmam,yarın sabah test yapacağım gülüm.

çok sevindim iyi olmana zaten önce allahımıza sonra güzel hamişlerizin duasına güvenip sabrediyoruz yoksa çok geliyo beklemek bazende korkuyorum açıkçası buzamna kadar olmadı belkide hiç olmıycak diyorum
bak bunu sil aklından önce hayırlısıysa olsun diyerek kendini adapte et.YÜCE RABBİM bilir herşeyin en güzelini, verirse şükürler olsun vermezsede şükürler olsun demek lazım.başımıza gelen herşeyde o an anlayamadığumız ama sonradan farkedip şükrettiğimiz hikmetler çıkıyorki, aklımız sınırlı herşeyi tam anlayamıyoruz.ama şunu da çok iyi biliyoruzki merhameti sonsuz rabbim gözyaşlarıyla yapılan duaları geri çevirmez.bir şeyin olmasını istediği an OL der ver oluverir.ALLAHU TEALA İÇİN ZOR BİR ŞEY YOKTUR.sabırla ümitle istemeye devammmmm

bak bunu sil aklından önce hayırlısıysa olsun diyerek kendini adapte et.YÜCE RABBİM bilir herşeyin en güzelini, verirse şükürler olsun vermezsede şükürler olsun demek lazım.başımıza gelen herşeyde o an anlayamadığumız ama sonradan farkedip şükrettiğimiz hikmetler çıkıyorki, aklımız sınırlı herşeyi tam anlayamıyoruz.ama şunu da çok iyi biliyoruzki merhameti sonsuz rabbim gözyaşlarıyla yapılan duaları geri çevirmez.bir şeyin olmasını istediği an OL der ver oluverir.ALLAHU TEALA İÇİN ZOR BİR ŞEY YOKTUR.sabırla ümitle istemeye devammmmm

keşke canım benim keşke kendime söz geçirebilsem inan bunu bende çok istiyorum rabbim merhametlilerin en merhametis,i vermese bile bizim bilmediğimiz bişiyler vardır diyorum ama okadar çok istiyorum ki evladımın olmasını buna karşı koyamıyorum iyiki siz varsnz da beni kendime getiriyosunuz zaten rabbim sınavda olduğumuzu söylemiyomu bize bizim sınavımızda bu galiba inş sabırla geçicez bu sınavı ve rabbim ödülünü vericek

Günaydın Desenim,nasılsın hayatım,giderek daha iyi olmaya başladın değilmi ,çünkü ümidin hiç bitmedi bitmeyecekte.Hem de sen bahara doğru hamiş kalacağını hissediyorsun,annem de benim için öyle diyordu,ben sana ve kardeşine nisanda hamile kaldım bizim bünyemiz böyle diyordu.sende sanırım Ocak yada Şubat doğumlusun ,belki sen de bahar ayında hamiş kalcaksın ,yada belkş daha önce.Ben hafta sonu belki olurum sandım adet ama çok şükür ki olmadım hayatım,inşallah da olmam,yarın sabah test yapacağım gülüm.

çok daha iyiyim cnm , ümit bitmez tabiiki,kısmet hayırlı zamanda olur inşaallah , ben isterim baharda olsun , ocak ,şubat gibi doğsun benim gibi kova burcu bir kızım olsun 🙂 ne güzel olur , kısmet.... evet canım şubat doğumluyum şubat 19....çok umutluyum senden mucizem , ama söz ver hamişsen buradan ayrılmak yok, benim de mucizem olana kadar bizimle kalacaksın 🙂

saol tatlı kuşum bizde seninki buay veremedin ama inş bidahaki ay verirsin güzel haberler bize

kısmet gülümm, hayırlısı ne zamansa o zaman , rabbi ne zaman "ol" derse o zaman , o zamana kadar umutla beklemeye ve dua etmeye devam

Geri