bide bişey diycem aşılama için çok beklemek gerekmiki
doktorum adetini bekle demişti iğne yapılanlar o kadar bekliyo ban aiğne falan yapılamadı iğnede de çünkü aynı hamilelik hormonu var o yzüden beklemeyi uzun tutuyolar iğne yapılanlaracanım benim bildiğim 15 sonra belli oluyomuş öyle duymuştummm biraz daha bekle istersen doktorun bu konuda bişey dememişmiydi
ayın 22 de aşılamam aşılama olduğu gün tam 16 cı günümdü doktorum tam zamanında gelmişsin dedi neyse aradan 3 gün geçti gögüs uçalrım acımaya başladı önce son kasık ve bel ağrılarım başladı 2-3 gun sürdü bunlar aynı anda oluyo bu arada son 4 gundur de geceleri saydım tam 5 defa tuvalete kalkıyorum 3 gundur bulantılarım var birden midem kalkıyo geri iniyoo ve sigaradan midem bulanmay abaşladı içemiyorum artık ve günlerdir mıyıl mıyıl sürekli uyuyasım geliyoo sabahları işe gelirken kalkamıyorum herhalde psikolojik galiba mümkün değil demi bu kadar erken belirti vermesi
ayın 22 de aşılamam aşılama olduğu gün tam 16 cı günümdü doktorum tam zamanında gelmişsin dedi neyse aradan 3 gün geçti gögüs uçalrım acımaya başladı önce son kasık ve bel ağrılarım başladı 2-3 gun sürdü bunlar aynı anda oluyo bu arada son 4 gundur de geceleri saydım tam 5 defa tuvalete kalkıyorum 3 gundur bulantılarım var birden midem kalkıyo geri iniyoo ve sigaradan midem bulanmay abaşladı içemiyorum artık ve günlerdir mıyıl mıyıl sürekli uyuyasım geliyoo sabahları işe gelirken kalkamıyorum herhalde psikolojik galiba mümkün değil demi bu kadar erken belirti vermesi
evet 10 günde çıkıyoda ben idrar testi yapayım diyordum evde kendim acab açıkarmıkicanım bi kan testi yaptır,10 güne kadar çıktıgını bılıyorum,içinde şüpe olacagına gidip hemen bı test yaptır,senini için daha saglıklı olur.
günaydın şirinecimm nasıl gidiyo hamişlik sıcaklarla aran ii mi cnmm🙂