canim ya cok tesekkur ederim sabit yukseliyo ama bilmiyorum insallah dusmez nasip artik.
düşmicek inş.canımcımm ve senide hamilelerin listesine yazıcammmm inş...
canim ya cok tesekkur ederim sabit yukseliyo ama bilmiyorum insallah dusmez nasip artik.
at hayatım çığlık valla ben yapıyorum ban akimse bşi soramaıyo artık söyleniyorum valla zaten olsa ben size söylüycem ben sizden daha çok istiyorum sormayın ıcığını cıcığını diyorum susuyolar 🙂 biraz cazgırım galiba aman napim yoksa milletin lafı tüketir insanıah fatoşcum ya bianda moralimi bozdular nasıl sıkıyolar bazen inan çığlık atmak geliyo

ya o saçmalığı kim söyledi aksine zayıflar dah akolay kalıyo hamile bende zayıfım diğer arkadaşım vardı aynı and aaşılama yapıldı dr zayıflaman gerekli dedi sen bakma etrafa

Ay boşver kulak arkası yap bazı şeyleri duymamaya çalışşş böyle deyince ellerine ne geçiyo ben onu merak etmişimdir hep.bunun için moral bozulurmu kızzz allh iyiliğini versinnn emiii çatlakkkk bak keyfine sennn ya :kapiş:
kız öyle bi bakış atıp söylüyoki kendimi sülük gibi hissediyorum ya hükümet gibi kadın kayınvalidem oysa kendisi 3 yıl sonra hamile kalmış hep istemesine rağmen bende onumu desem kız:f060:
söyle tabi unutmuşmu geçmişi arada hatırlatmak lazım hayatım 🙂kız öyle bi bakış atıp söylüyoki kendimi sülük gibi hissediyorum ya hükümet gibi kadın kayınvalidem oysa kendisi 3 yıl sonra hamile kalmış hep istemesine rağmen bende onumu desem kız:f060: