selam bıza daha once yazısmadık senınle nasılsın?yenı sayılırım burda nekadarlık evlısın canım nezamandır bebıs ıstıyosun?
selam bıza daha once yazısmadık senınle nasılsın?yenı sayılırım burda nekadarlık evlısın canım nezamandır bebıs ıstıyosun?

Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ

:hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

ınsallah canım allahım kucaklarımızı saglıklı bebıslerle doldursun ınsallah.bende 17 aylık evlıyım 3aydır ıstıyorz daha ama bır düşük yasadım yenı bır ay oldu ıste suan beklemedeyız bakalım saglıklı gelsınde baska bısey önemlı degıl canım ınsan kaybedınce daha cok anlıyo bunu sende anlattıgına gore bılırsıntatlı cadı canım sen nezamandan beri istiyosun...... kaç yıllık evlisin. rabbim dileyen kullara bebğini versin arada bizede.........
kaplıcaların faydası olur dıyolar ama gıtmekte fayda var tatlım ıyı gelır yanı
sagol canım ınsallah hep beraber alırız bebıslerı.kucuktu benımkı 4 haftalıktı tam tutunma zamanıydı yanı gıttım temız cıktı tum tahlıller sadeec demır eksıklıgı varmış ılac kullanıyorum suanda sorun yok gıbı bakalım hayırlısı nezamansa ozaman gelsıncanım benim gibi ara verdikten sonra bebeği olmayanlar kaplıcadan fayda gördüler duydum. tabi sanada faydası olabilir kanalları açar.......seninki karnında 2 - 3 aylıkken düşütüyse kanda pıhtılaşmaya öncelikle baktır. ben kaplıcayı rahim filmi çektiremediğim için istiyorum. kanda pıhtı olursa oluşan gebelik düşebiliyo tahlillerini yaptır derim.. ama düşüğün eli içindedir derler inş...tez zamanda bebeğini alırsın.....
Kapı açılır sen yeterki vurmayı bil ! ... Ne zaman ? Bilmem ! Yeterki o kapıda durmayı bil.
Duaya devam ,rabbimiz meleklerimizi gönderene kadar....