AYŞEGÜL
iyiyim canımın içi sen nasılsın gidiyomuşsun..güle güle git,, çabuk dön özletme kendini canım..
cnm 24 tunde gelmesi lazımdı gelmedii yorumun ıcın tesekur ederım cnmAYYÜZLÜ
ne kadar geçti adetinden.. ya da geçti mi..test yapsana tatlım strese gireceğine rahatla bişi olmaz gelse de gelmede de..nasılsa son yumurtan değildir ziyan olan🙂 üzülme tatlım kendini gerekszi yere sıkıntıya sokma..hepimiz hemen hemen aynı sıkıntıları yaşıyoruz hep..hadi üzülmeeeee
teşekkür ederim saolasıngünaydınnn meleklerrr güne güzel bi haberle başlamakkkkk muhteşem..... bizacımm canım benim çok sewindim tebrik ederim bitanem.. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
teşekkür ederim inşallah canım sizinde haberlerinizi duyarızzzzBİZA
tebrikler çok sevindim bu ay hamile haberimiz çoook oldu süper bi aymış🙂
tmm cnm ama yapamıyorum dusunmeden yaaa offfffcanım rahatlarmısın stres yapma lütfen sakiin ol herşey rabbimin rızasıyla olur.. sen aklından çıkar şimdi normal yaşamına dön artık düşünmeee

yaww ayyüzlüm gidip test yapsana hem belki güzel bi haber werirsin bize inşallah..çok şitrese sokuosun kendini..rahatla biraz canım yacnm 24 tunde gelmesi lazımdı gelmedii yorumun ıcın tesekur ederım cnm
hemmen yazıyorum çok saol cnmmmmm
hangi değerler gerekli tam bilemiyorum gözüme takılanları yazıyorum.
spermatozoa analizi
sperm sayısı ml/milyon : 21.000.000
total sperm sayısı : 52.500.000
motilite(%) : %35
hazırlama sonrası değerlendirme
sperm sayısı : 18.000.000
motilite : %70
amin inşallah canım ayaklarımı sürüyorum hemen arkamdan gelirsin inşallah. tatil sanada iii gelir canım . inşallah sağlıklı olur dış gebelik tekrarlıcak di korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin bende arkadaşım sana çok dua ediyorum.yasin okutturdum okundum tavsiye ederimbizacm tekrar tabrik ediyorum rabbim busfer kucağına almak nasip eder inş sorunsuz bi hamişlik geçirirsin
bitanem benim bildiğim 20 milyon ve üzeri normal