nbr desen nasıllsın[/QUOTE]selam canıım...
iyiyim kuzum ne olsun işte günümüzü bekliyoruz 🙂
nbr desen nasıllsın[/QUOTE]selam canıım...
ya dün psikolog randevum vardı ama işçi eylemi olduğu için gidemedim çünkü ben anadolu yakasındayım eylem de tam benim avrupa yakasında gideceğim yerdeydi..haftaya artık..bugün yumurta kontrolüm var işte saat 3 te ona gidicem..bi de çalışıyorum işyerimdeyim başka bi numaram yok..ha bi de yarım kilo daha verdim çok mutluyum o yüzden🙂şehnazım balım kaymaklı kadayıfım bende muckss nasılsın neler yaptın bakalım herşey yolundadır inş
diyet iyi gidiyo , alıştım iyice valla..
hoşgeldin canım nasılsın mercimeğimiz nasıl gittiniz dr
carsamba gidicez sekerim varmı yokmu belli diil.bana hiç bi belirtisi yok carsamba olsada görsem
canım görüceksin mercimeği merak etme rabbim sağlıcaka kucağına almak nasip etsin inş
iyiyiz tatlım sağolasın sen nasılsın?? uğraşıyoruz işte bebiş işleriyle🙂selam kızlat nasılsınız?yogunluk vardı sımdı fırsat buldum heyecnla actım ama neyse...yazgulum nasıpte ne varsa o olur kısmet hıc bellı olmaz yınede kısmet bakalım nasılsın aysegul,burcums,desen,sehnaz ve yasemın?
inşallah cnm hayırlısı olsun çörekotu karışımını buay bende yaptım ama 10.güne kadar yapabildim🙂hoşgeldin canım nasılsın mercimeğimiz nasıl gittiniz dr
bende iyiyim canım bugün bombo gibi hissdiyorum allah bozmasın
hoşbulduk desenim bugün yine formundasın nasıl gidiyo diyet
inş gülüm inş faydası dokunur bende buay çörek otu yedim bidahaki ay incir deniycem oda 2 ay deneniyo bakalm inş işe yarar ama incir kürünü yapmadan önce soğan kürü yapmak gerekiyomuş oda düşüğe sebep oluyo naapsam bilemedim bakalım kısamet canım
ıyıyım ben de sagol canım ugrasalım bakalım tatlı ugraslar bunlariyiyiz tatlım sağolasın sen nasılsın?? uğraşıyoruz işte bebiş işleriyle🙂
selam kızlarrr nasılsınız?yogunluk vardı sımdı fırsat buldum heyecnla actım ama neyse...yazgulum nasıpte ne varsa o olur kısmet hıc bellı olmaz yınede hayırlısı olsun bakalım nasılsın aysegul,burcums,desen,sehnaz ve yasemın?
ya dün psikolog randevum vardı ama işçi eylemi olduğu için gidemedim çünkü ben anadolu yakasındayım eylem de tam benim avrupa yakasında gideceğim yerdeydi..haftaya artık..bugün yumurta kontrolüm var işte saat 3 te ona gidicem..bi de çalışıyorum işyerimdeyim başka bi numaram yok..ha bi de yarım kilo daha verdim çok mutluyum o yüzden🙂
ben yemeğe gidiyorum ama siz cevap yazın olur muu,yarım saate gelirimm