esmos
Hamiş Melek
sagol canim benimnirdeydin gülüm
canım hafızanı bir yokla belkim hatırlarsın kız inş hamişsindir canımn içi ama sen kendini fazla kaptırma canım sonra çok üzülüyo insan
kolay gelsin canım
sagol canim benimnirdeydin gülüm
canım hafızanı bir yokla belkim hatırlarsın kız inş hamişsindir canımn içi ama sen kendini fazla kaptırma canım sonra çok üzülüyo insan
kolay gelsin canım
inşallah cnm hamilesindirvar aslında ; kasık batması , bele saplanan kısa süreli ağrılar , göğüs sızlaması , işte bir de kirpik olayını çözsem onu da ekleyecem
Kızlar ben yarım saatliğine çıkıyorum namaz kılmaya gidiyorum
insallah gelmistir canim melegin
inşallah cnm hamilesindir
ayyy canim ne güzel allahim saglikli birsekilde kucagina almayi nasip etsinmrb kızlar 2 hafat önce aşılama olmuştum bugün test yapıldı ve hamileyim rabbim herkese nasip etsin kızlar cok mutluyum
mrb kızlar 2 hafat önce aşılama olmuştum bugün test yapıldı ve hamileyim rabbim herkese nasip etsin kızlar cok mutluyum
ben geldimmm amin cnm cümlemizin etmemmi hep dua ediyorum cnm benim seninde allah kabul etsinallah kabul etsin gülüm bizede dua et bende gidiyorum namaza görüşürüğz canlar