biraz araştırma yaptım şimdide,tarif almaktansa uygulayan birinden bilgi almak daha iyi olur diye düşünmüştüm.canım ben de duymuştum ama miktarlarını bilmiyorum. umarım bilen biri denk gelir. hiç bilene rastlamazsan kafana göre karıştır.
Buarada herkese merhaba kızlar
inşaallh,sağol canım.çörekotunu eziyormusun.yoksa öylemi koyuyorsun canım.canım bende bu ay yaptım 1 tatlı kaş.bal, 1tat.kaşığı tarçın,1tat.kaşığı çörekotu 3ünü karıştırıyorsun adetin 3.gün sabah akşam açkarnına yemeye başlıyosun adetin 12.gününe kadar devam ediyorsun inşallah faydasını görürsün canım🙂
merhaba canim hosgeldinBuarada herkese merhaba kızlar
biraz araştırma yaptım şimdide,tarif almaktansa uygulayan birinden bilgi almak daha iyi olur diye düşünmüştüm.
aslında yazmayacaktım ama bugün 1 akrabamız aradı 1 tarif verdi kesinlikle kullan dedi.10 yıl çocuğu olmayan biri uygulamış ve çocuğu olmuş.ben tereddütte kaldım ama siz ne diyeceksiniz.
yerli yumurta taze olacak sabah akşam içeceksin.kadın erkek ikiside içecek ama.ilginç olanı ise avusturyadan arayıp tarif verdiler.ama türkiyede uygulamışlar.yumurta ve sperm gelişimini sağlıyormuş.siparişini verdik bakalım.hayırlısı olsun.
hoşbulduk cnm nasılsın canım sabah akşam 1er kere ama ben 10 gün yapabildim sonra midem biraz kötü oldu.merhaba hoşgeldin canım, bu yaptığın karışımı günde 1 kez mi yedin?
yok canım ezmeden çiğneyerek yedim bakalım inşallah faydası olur 17sinde adetim gelmez inşallah hepimizde güzel haberler veririz🙂inşaallh,sağol canım.çörekotunu eziyormusun.yoksa öylemi koyuyorsun canım.
hoşbuldum canımmerhaba canim hosgeldin
pre-seedibende denemeyi düşünüyorum inşellah meleklerimiz gelirde gerek kalmaz cnm🙂hımm bu da farklıymış, canım bu ay reglim gelirse eczaneden pre-seed isimli kremi alacağım, chatlak da ondan sonra hamile kaldı. Hayırlısı olsun dene bakalım canım. Ne yapalım umut fakirin ekmeği denilir, biz de bebişimize kavuşana kadar herşeyi deneriz napalım 🙂

Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ

:hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

hoşbulduk cnm nasılsın canım sabah akşam 1er kere ama ben 10 gün yapabildim sonra midem biraz kötü oldu.
yok canım ezmeden çiğneyerek yedim bakalım inşallah faydası olur 17sinde adetim gelmez inşallah hepimizde güzel haberler veririz🙂
pre-seedibende denemeyi düşünüyorum inşellah meleklerimiz gelirde gerek kalmaz cnm🙂