Yazgulu24
Hamiş Melek
Ne olsun YAZGÜLÜM işte çalışıyoruz..ev, iş ve diğer hayat işleri arasında öğütülüyorum🙂
Aynen bi fistigim bende oyle.. bazen kendimi unutuyorum ordan oraya kosusturmaktan 🙂
Ne olsun YAZGÜLÜM işte çalışıyoruz..ev, iş ve diğer hayat işleri arasında öğütülüyorum🙂
ya kızlar bu bizim adımızın yanında yazan melek, bizim melek, VIP melek falan ne demek??
Merhaba canim tontisim nasilsin bakim? ne var ne yok?
yazgülümmm aynenn bidahaki ay artık üzlerek elime bişey geçmez canm sen bi doktora görün en iyisi ..
evet canim haklisin.. uzulmeyle elimize birsey gecmiyor..
canim doktor randevu vermiyorki gorunsem 🙂 yoksa simdiye 10 defa gitmistim ama bekle bekle diyip duruyorlar
YAZGÜLÜ
desene yazdığımı okudun mu..rahmim ince olduğu ve aşılamanın tutma ihtimali olmadığı halde bana aşılama yapılmış..
[sıze=4]desen yapmadım regli oldum🙁[/sıze]
ne olsun tatlım..bu ay klomen kullanmıştım biliyosun..rahmimi inceltmiş..yani bu ay aşılama yapılacaktı bu durumda yani ince rahimle bebek tutunamayacağı için vazgeçtik..bir daha ki ay başka bir ilaç kullanıcam..rahmi inceltme etkisi daha az olan..öyle bakıcaz tekrar..doktora sordum bu ben her klomen kullandığımda olur mu diye hiç düşünmeden evet dedi..bu durumda bana ilk aşılama da bile bile boşuna yapılmış oldu anladın mı?? Ne biçim insanların elindeydim güzelim..
Kızlar ben de ekran açık ama bir taraftan da çalışıyorum ara ara bakıyorum , hemen cevap veremezsem kızmayınn...