evet cnm ben yıldırım tarafında oturoyorum cnmcımaaa sen bursadanmışsın yns ysmn neresinden???
evet cnm ben yıldırım tarafında oturoyorum cnmcım
aaaa bana yakınmış canım yıldırım güllükteyim ben canım annenler mi orda oyuruyo sen heralde istanbula gelin gittinbizim evimizde kaplıkaya tarafında, değirmenlikızıkta...
aaaa bana yakınmış canım yıldırım güllükteyim ben canım annenler mi orda oyuruyo sen heralde istanbula gelin gittin
dileğimmm ordamısın canım
pardon cnm şimdi gördüm msjını o lisede çok yakın bana annenlere geldiğinde haber verde görüşelim tamammı canım kaynatırız beraber🙂evet annemler orada, ben 3 yıl oldu evleneli. sana çok yakın oturan bi kuzenim var hatta. kanalın altında bi lise var onun yanında oturuyor...
pardon cnm şimdi gördüm msjını o lisede çok yakın bana annenlere geldiğinde haber verde görüşelim tamammı canım kaynatırız beraber🙂
ne güzellll bende çalışıyorum 6 da çıkıyorum malesef eşimde 4-12 gittiğimde evde olmuycak gece 1de evde oluyo ancak ozaman bide sabah beni servise bindirirken görüşüyozarada mutfağa gidip geliyorum hala pijamaylayım eşim neredeyse işten gelecek 😀