canım benım çok tesekkürler amın ınsallah darısı basınıza ınsallah
hoş geldin tatlım eşine söyledinmi
canım benım çok tesekkürler amın ınsallah darısı basınıza ınsallah
ŞANSIMA İŞTE YAAA TAM RAHAT ZAMANLARIM OLCAKTI GÜYA. işler de yoğun yoruluyorum biraz ama çok şükür bir sıkıntım yok 20 günüm kaldı işi bırakmama.iple çekiyorum gün sayıyorum işte .sizlerede hep dua ediyorum her baktığımda liste ikişer üçer artıyor inşallah bir dakine sizleri görmeyide nasip eder rabbim.hayırlısıyla inşallahhoşgeldin canım benim nasılsın bakalım bebişimiz nasıl kz okadar çalışp yorma yeğenimi canımmiyi bak ona evet canım sıra bizede gelicek inş siz hamişlerin duasıylada
ıyıyım canım çok heyecanlıyım esım daha bılmıyo yarım saat sonra bır süprızle ögrenıcek ınsallah canım
hoş geldin tatlım eşine söyledinmi
ŞANSIMA İŞTE YAAA TAM RAHAT ZAMANLARIM OLCAKTI GÜYA. işler de yoğun yoruluyorum biraz ama çok şükür bir sıkıntım yok 20 günüm kaldı işi bırakmama.iple çekiyorum gün sayıyorum işte .sizlerede hep dua ediyorum her baktığımda liste ikişer üçer artıyor inşallah bir dakine sizleri görmeyide nasip eder rabbim.hayırlısıyla inşallah
ayy bende tam o soruyu sormuştum ne sürpriz hazırladın neolur söle
ıyıyım canım çok heyecanlıyım esım daha bılmıyo yarım saat sonra bır süprızle ögrenıcek ınsallah canım
canım benım esım hasta bursasporludur bende gıttım yesıl beyaz ayakkabı aldım bebiş için kutuda içinede testı koydum ve bır mektup canım
selzeh canım benimmmmm çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin tatlımmm sen preseddd de kullanmıştın demi cnm[sıze=4]sagol canım amın ınsallah darısı basına çünkü benım adet öncesı gelen lekelerım gelmedı ve süphelendım yaptım canım ne oldu[/sıze]
selzeh canım benimmmmm çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin tatlımmm sen preseddd de kullanmıştın demi cnm