Hayirli cumalar kizlar… bende sizin icin dua ettim dün gece. Insallah Rabbim dualarimizi kabul eder. Dua eden herkeze tesekkür ediyorum. Kizlar cok sevincliyim… Bugün kuzucugum geliyor. Dört günlük gezi ye gitmisti okulla. Cok özledim onuuuu…. bideeeeeeee sabah doktora gittim. Sali günü doktor 19 mm lik bir yumurta vardi demisti. Bugüne kadar kendiliginden catlamassa doktor bugün catlatma ignesi vuracakti. Ama catlamis…. dün catlamis 🙂))) Allahim insallah tutar bu ayy….
iim cok şükür sizleri sormalı ckandır yoktum
Slm kızlar
inçallah melegin gelir bu ay canım çocugunmu var kaç yaşında yiyenimiz
gözünaydın cnm inşallah hayırlısıyla hamişte kalırsın tatlımhayirli cumalar kizlar… bende sizin icin dua ettim dün gece. ınsallah rabbim dualarimizi kabul eder. Dua eden herkeze tesekkür ediyorum. Kizlar cok sevincliyim… bugün kuzucugum geliyor. Dört günlük gezi ye gitmisti okulla. Cok özledim onuuuu…. Bideeeeeeee sabah doktora gittim. Sali günü doktor 19 mm lik bir yumurta vardi demisti. Bugüne kadar kendiliginden catlamassa doktor bugün catlatma ignesi vuracakti. Ama catlamis…. Dün catlamis 🙂))) allahim insallah tutar bu ayy….
slm kızlar
kusura bakma yeni okudum çok iyiyim
Hayirli cumalar kizlar… bende sizin icin dua ettim dün gece. Insallah Rabbim dualarimizi kabul eder. Dua eden herkeze tesekkür ediyorum. Kizlar cok sevincliyim… Bugün kuzucugum geliyor. Dört günlük gezi ye gitmisti okulla. Cok özledim onuuuu…. bideeeeeeee sabah doktora gittim. Sali günü doktor 19 mm lik bir yumurta vardi demisti. Bugüne kadar kendiliginden catlamassa doktor bugün catlatma ignesi vuracakti. Ama catlamis…. dün catlamis 🙂))) Allahim insallah tutar bu ayy….
kizlar sizler nasilsiniz bakem???? burcums, Yazgülü24, sura??????
Slm kızlar
hoşbuldum cnm nasılsına.s.hoş geldin
10 yasinda Kizim var. Insallah canim insallah. Kizim coook istiyor bir kardesi olsun.