Yazgulu24 Hamiş Melek 4 Mart 2010 #39.571 dileğimm' Alıntı: selamm kızlarrrrrrrrrrrrr, nasılsınız 🙂 Genişletmek için tıkla ... Slm tatliskom hosgeldin.. iyiyiz kiz sen nasilsin? kizzz senin bi ara bi sarkin vardi yani mutfakta bi sarki soylerken bizlere uyarlamistin yazsana bi daha
dileğimm' Alıntı: selamm kızlarrrrrrrrrrrrr, nasılsınız 🙂 Genişletmek için tıkla ... Slm tatliskom hosgeldin.. iyiyiz kiz sen nasilsin? kizzz senin bi ara bi sarkin vardi yani mutfakta bi sarki soylerken bizlere uyarlamistin yazsana bi daha
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 4 Mart 2010 #39.572 Yazgulu24' Alıntı: kafiyeni yirim senin hehe 🙂 Aysegulun baglantisi yine gitti bence catliyordur o simdi giremiyorum diye 😛iha:😛iha: Genişletmek için tıkla ... EVETTTTTTTTTTT KATILIYORUM TOPLU HALDE OKUR SONRA :laugh:
Yazgulu24' Alıntı: kafiyeni yirim senin hehe 🙂 Aysegulun baglantisi yine gitti bence catliyordur o simdi giremiyorum diye 😛iha:😛iha: Genişletmek için tıkla ... EVETTTTTTTTTTT KATILIYORUM TOPLU HALDE OKUR SONRA :laugh:
Bilgemelek Aktif Üye Üye 4 Mart 2010 #39.573 :n028YŞEGÜL GELMİŞ CE DEMİŞ GİTMİŞ , HANİ HİÇBİRİNİZ SORMAMIŞSINIZ TEST MEST?????? NEDEN SEANSA ALMADAN BIRAKTINIZ AYŞEGÜLÜÜÜÜ
:n028YŞEGÜL GELMİŞ CE DEMİŞ GİTMİŞ , HANİ HİÇBİRİNİZ SORMAMIŞSINIZ TEST MEST?????? NEDEN SEANSA ALMADAN BIRAKTINIZ AYŞEGÜLÜÜÜÜ
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 4 Mart 2010 #39.574 dileğimm' Alıntı: selamm kızlarrrrrrrrrrrrr, nasılsınız 🙂 Genişletmek için tıkla ... adaşımmmmmmmm hosgeldınnnnn nasılsın bızler gordugun gıbı valla arada bunalım arada macera arada esprı gecınıp gıdıyoz :laugh:
dileğimm' Alıntı: selamm kızlarrrrrrrrrrrrr, nasılsınız 🙂 Genişletmek için tıkla ... adaşımmmmmmmm hosgeldınnnnn nasılsın bızler gordugun gıbı valla arada bunalım arada macera arada esprı gecınıp gıdıyoz :laugh:
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 4 Mart 2010 #39.576 DESEN' Alıntı: :n028YŞEGÜL GELMİŞ CE DEMİŞ GİTMİŞ , HANİ HİÇBİRİNİZ SORMAMIŞSINIZ TEST MEST?????? NEDEN SEANSA ALMADAN BIRAKTINIZ AYŞEGÜLÜÜÜÜ Genişletmek için tıkla ... kısssssss fırsat bırakmadıkı benı merak ettınızmı dıye sordu cevapları yazdık cevap gelmeden saensa fırsat vermeden uctu gıttı:laugh:
DESEN' Alıntı: :n028YŞEGÜL GELMİŞ CE DEMİŞ GİTMİŞ , HANİ HİÇBİRİNİZ SORMAMIŞSINIZ TEST MEST?????? NEDEN SEANSA ALMADAN BIRAKTINIZ AYŞEGÜLÜÜÜÜ Genişletmek için tıkla ... kısssssss fırsat bırakmadıkı benı merak ettınızmı dıye sordu cevapları yazdık cevap gelmeden saensa fırsat vermeden uctu gıttı:laugh:
dilegimmm Yeni Üye Üye 4 Mart 2010 #39.578 yazayım cicimmm ATEŞE BACA LAZIMMMMMMMMMMM KİTABA HOCA LAZIMMMMMMMMMM BİZE Bİ BEBİŞ LAZIMMMMMMMMMM HEMDE ÇABUCAK LAZIMMMMMMMM
yazayım cicimmm ATEŞE BACA LAZIMMMMMMMMMMM KİTABA HOCA LAZIMMMMMMMMMM BİZE Bİ BEBİŞ LAZIMMMMMMMMMM HEMDE ÇABUCAK LAZIMMMMMMMM
Yazgulu24 Hamiş Melek 4 Mart 2010 #39.579 tatlı cadım' Alıntı: EVETTTTTTTTTTT KATILIYORUM TOPLU HALDE OKUR SONRA :laugh: Genişletmek için tıkla ... evet okur hepsinede teker teker laf yetistirir hehee 🙂😛iha:
tatlı cadım' Alıntı: EVETTTTTTTTTTT KATILIYORUM TOPLU HALDE OKUR SONRA :laugh: Genişletmek için tıkla ... evet okur hepsinede teker teker laf yetistirir hehee 🙂😛iha:
Yazgulu24 Hamiş Melek 4 Mart 2010 #39.580 DESEN' Alıntı: :n028YŞEGÜL GELMİŞ CE DEMİŞ GİTMİŞ , HANİ HİÇBİRİNİZ SORMAMIŞSINIZ TEST MEST?????? NEDEN SEANSA ALMADAN BIRAKTINIZ AYŞEGÜLÜÜÜÜ Genişletmek için tıkla ... Iftiraaaa iftiraaaaaa sorduk kiz sorduk ama cevap yazamadan baglantisi gitti yine galiba gunahimizi alma anam 🙂 Seansta yapacaktik kacti 🙂:n028:
DESEN' Alıntı: :n028YŞEGÜL GELMİŞ CE DEMİŞ GİTMİŞ , HANİ HİÇBİRİNİZ SORMAMIŞSINIZ TEST MEST?????? NEDEN SEANSA ALMADAN BIRAKTINIZ AYŞEGÜLÜÜÜÜ Genişletmek için tıkla ... Iftiraaaa iftiraaaaaa sorduk kiz sorduk ama cevap yazamadan baglantisi gitti yine galiba gunahimizi alma anam 🙂 Seansta yapacaktik kacti 🙂:n028: