izgil85
Hamiş Melek
ewet canım sandıklı nın bi köyündeyim sen afyonun neresindensinizgili85 sen afyondanmı kalıyon gercekten
ewet canım sandıklı nın bi köyündeyim sen afyonun neresindensinizgili85 sen afyondanmı kalıyon gercekten
iyi oldu bu gun bırazdaha cok şukur teşekkurler sordun ıcın🙂iyilik canım senden oğlan nasıl oldu iyileştimi
Ahh canim beniiimmm,benim bir Dr digerine daha mektup yazacak.O mektubun benim Dr un eline gecmesi pazartesiyi bulur sanirim.Ondan sonra ben arayip,hastaneden sira alicam.Artik ne zaman olursa.Ama insallah biran önce atlatirim da.Vaktim zannettigimden de cok daralmis.Önümüzdeki 1-2 yil icinde hamile kalsan iyi olur dedi Dr.Yaslaniyorum,ühüüüüü![]()
ewet canım sandıklı nın bi köyündeyim sen afyonun neresindensin
selam kızlar ne haber
kıssss ben hep forumdayım biraz iş yapıyom biraz buraya bakıyom öyle öyle akşamı yapıyorum buraya girince çok rahatlıyorum iyiki varsınız canım benimiyi,yim bitanesi napıyım sabah neler konuşmuşsunuz diye baktım kulağım çınlamıştı sen bei anmışsın meğer
evet fıstık bir kaçgün nyoktum çünkü misafirim vardı
seni aradım dün baktım geliceğimn yok sen nerdeydin bakaalımmm
kıssss ben hep forumdayım biraz iş yapıyom biraz buraya bakıyom öyle öyle akşamı yapıyorum buraya girince çok rahatlıyorum iyiki varsınız canım benim
tarım kredi koop.ta çalışıyor senin eşin imamdı sanırımbızde bayattın koyundeyık eşın ne işinde calışıyor
hoş bulduk canım sen nasılsın benım koçüşkodan fırsat duş muyor nete gıremıyom:n028:hoşgeldim canım naber
tarım kredi koop.ta çalışıyor senin eşin imamdı sanırım