güzelim ben burdayım buyur sor yardımcı olmaya çalışırım hem şuan kızlar forumda olmasada girince cevap veren mutlaka olur sen sor gülüm burda hiçbirşey yanıtsız kalmazsanırım konuşabileceğim soru sorabileceğim kimse yok🙁
canım benim ne zamandır istiyorsunuz hiç tedavi girişiminiz oldumu hem daha dur bakalım daha yeni evli sayılırsınız yani daha umutsuzluğa kapılmak için çok erken gülüm benimben siteye bilgi edinmek için giriyordum fakat çok yararlı bir site olduğunu görünce üye oldum 2 yıllık evliyim bebeğim olmuyor ve çok üzülüyorum🙁
inşallah tez vakitte kavuşursun meleğine güzelim...çatlatma iğnesi kullanan arkadaşlar var sana mutlaka yardımcı olacaklardır inşallah bu ay tedavi gördüğün son ayın olur canım benimben 2yıllık korunmasız ilişki sonucunda bebeğimiz olmadı şimdi tedavi oluyorum ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum ilk tedavimdi olmadı şimdi yine klomen kullanıyorum bu tedavilerde hamile kalan varsa yazarsa beni çok mutlu etmiş olur arkadaşlar
evet canım 1.5 yıllık evliyim ve 4 aydırda bebek istiyoruz bakalım artık nasip kısmet Rabbim ne zaman gönderecek meleklerimizicanım sen evlimisin çocuğun varmı