Iyim kurabiyem.Sende de aksi bir durum yoktur insallah?
yoktur tatlim cok sükür iyiyim... sen nasilsin??
Iyim kurabiyem.Sende de aksi bir durum yoktur insallah?
sagol canımSura cim gecmis olsun canim benim insallah iyidir yegenin. Rabbim sifa versin insallah
Gec verdiler ya randevuyu yaaa... keske bu hafta yapsalardi da... kurtulurdun... Neyse Hayirlisi insallah
Ben geçen günkü mesajını dün gördüm daha, sağol caanım. İnşallah her şey pırıl pırıl çıkar canım. Eminim stres ve heyacan vardır şimdi sen de hayırlısı bakallım.
sana da geçmiş olsun güzelim inşallah sorunsuz bir şekilde çıkarsın..bana da aşılama yapılacak ilaç kullanıyorum şimdi..haftaya yapılır herhalde
Mümkün olan en erken tarih buymus.Adetten sonra yapilmasi lazimmis.Benimde yeni bitti iste.Araya tatilde girdigi icin öyle oldu sanirim.Bende bu hafta olmasini tercih ederdim.Aman bu kadar zaman bekledik,su birkac gününde önemi olmaz artik.Sura cim gecmis olsun canim benim insallah iyidir yegenin. Rabbim sifa versin insallah
Gec verdiler ya randevuyu yaaa... keske bu hafta yapsalardi da... kurtulurdun... Neyse Hayirlisi insallah
sana da geçmiş olsun güzelim inşallah sorunsuz bir şekilde çıkarsın..bana da aşılama yapılacak ilaç kullanıyorum şimdi..haftaya yapılır herhalde
böbregin biri iflas etmiş digeride intaplı idi 4.5 yaşinda çok şirin dilegim yanı kızdua et lütfen
yoktur tatlim cok sükür iyiyim... sen nasilsin??