listenin güncellenmesi gerek evet.ya kızlar bugün 1 nisanmış.nisan 1 şakası yapan var mı?
listeyiz sizlerin söylediği tarihlere göre güncelleyebiliyoruz , bekleyenler regl tarihini belirtsin ekleyelim
listenin güncellenmesi gerek evet.ya kızlar bugün 1 nisanmış.nisan 1 şakası yapan var mı?
DESEN cim bu liste aslinda tam degildir... pc_angel sen niye yoksun listede???? yazdirmamissin kendini??? meryem de hamislerin arasinda yokk???
Günaydin Meli$lerim,,,
ya bacilarim beni listeden silebilirsiniz, adetim 4-5 gün önceden geli 3 gündede bitti.
simdiye kadar hep gününde bide 5 gün sürerdi. erken gelmesi degilde 3 günde bitmesi biraz $üphelendirdi beni. az önce biraz arastirdimda...
masum bi düsensizlik,
rahim deyisikligi
Düsük
dis gebelik , gibi seyler yaziyor... acikcasi korktum biraz.... burda saliya kadar heryer tatil doktorada gidemiyorum :-((
kötü birsey deyildir demi kizlar????? bide bunun üstüne ü$üttüm hastayim, türkiyeye gitcetim billet bulamadim, araba alcaktim karar veremedim... offf bu ay hersey ters gitti yaaa....
dilaracım yasin okuyorum canım evet ii geliyor gerçekten
Depesyondayim, sen napiyorsun???

merhabalar;siteye girmeyeli epey yeni arkadaşlar katılmış aramıza.
desencim nasılsın nasıl gidiyor
selam cozy cimmm nurci sanada selamlaarrrr, nasilsiniz kizlarr???
,merhabalar;siteye girmeyeli epey yeni arkadaşlar katılmış aramıza.
desencim nasılsın nasıl gidiyor
selam cozy cimmm nurci sanada selamlaarrrr, nasilsiniz kizlarr???

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

anne oldu cinsiyeti kız
anne oldu cinsiyeti erkek

anne oldu cinsiyeti erkek
anne oldu cinsiyeti kız

2010 ANNE ADAYLARI