canım geçmiş olsun lütfen üzülme ümidini kaybetme canım öptümKızlar kendimi listeden çıkardım, çünkü ;
günlerdir süren kaşıntılarım dayanılmaz hale geldi perşembe günü dr. a gittim ,gebelik ihtimali olduğu için sadece merhem ve losyon verebildi,ancak dün gündüz ve akşam kaşıntı ve kabartılar cinnet boyutuna geldi merhemlerde haylamaz oldu bu sabah tekrar gittim ,acil müdahale edildi, kurdeşen (ürtiker) teşhisi konuldu serumla ilaç verildi daha sonra kortizon tedavisine başlayabilmek için kanda bhcg bakıldı sonuç 0,100 çıktı yani negatiff ,şimdi 4 gün kortizon tedavisi olacağım ,inşaallah geçerde rahatlarım bu çok kötü biirşeymiş gerçektennn
canım inan çok sevindim allah tamamına erdirsin kucagına almayı nasip etsin kendine dikkat et lütfeniiyim şuracım.az önce doktorumla konuştum.hemen açıp sizinle paylaşmak istedim.kimyasal gebelik ihtimali kalkmış.tebrik ederim dedi 🙂
sagol canım inşallah dua et allah isteyen herkese versinsalı günü 35. günüm bhcg 18.11 çıkmıştı.doktorum kimyasal gebelik olabilir dedi.dün 38. günümdü.devlet hast. gittim.ordaki dr hamile falan değilsin kimyasal gebelik de yok testi tekrarlamayacam ndedi.adet olmam için ilaç verdi.ilacı almadım dün akşam özel hastanede tekrar bhcg baktırdım 105.72 çıktı.doktorumu aradım.tebrik ederim artık sevinebilirsin hamilesin dedi 🙂 hfataya bgidecem doktora.darısı herkesin başına 🙂 🙂 🙂
canım dur daha çok yenisin bende seningibi oldum kendime dikkat etmedim üzerimde 2.5 aylık öldü canım yapmaaaamin şuracım Allah olmayıp da isteyen herkese versin.bu sevinçle ev işi yapmaya başladım.2 haftadır bel ve karın ağrısı baş dönmesinden evde hiçbişey yapamıyordum.bulaşık ve çamaşırları hallettim.sevinçle 🙂

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

anne oldu cinsiyeti kız
anne oldu cinsiyeti erkek

anne oldu cinsiyeti erkek
anne oldu cinsiyeti kız

2010 ANNE ADAYLARI