nasılsın canım varmı agrın falan bı belırtı falan ınsallah gelmezzzzzzzzzz mısafırrrrrrrr bebıs gelsın bebıs gelsın ınsallahhhhhhhherkese merhabaaaaa ben geldim, nasılsınız kızlar
nasılsın canım varmı agrın falan bı belırtı falan ınsallah gelmezzzzzzzzzz mısafırrrrrrrr bebıs gelsın bebıs gelsın ınsallahhhhhhhherkese merhabaaaaa ben geldim, nasılsınız kızlar
merhaba canımmm naberselam kızlarrrrrrrrr tekrardannnn burcums canım cok sevındım pembıslere baslarsın artık oyy oyyy ne ısım koyacaksınız dusundunuzmu?
meleklerrrr selam herkese yeni hamişler var hepsini tebrik ediyoorum...bu arada isim konusu açılmışken bizde mehmet akif koyacağız allahım nasip ederse...bebek odaları falan bakıyoruz zaman daraldıkça heyecanım tavan yapıyor..sizlerde ne var ne yok
merhaba canımmm sen de hoşgeldin iyidir senden naberselammmm nasılsınız cicişler🙂
merhaba canımmmm hoşgeldin iyiyim sen nasılsınmeraba fıstıkl kurabiyelerim nasılsınız bakalm
Hepınıze selam kızlar mrs.m
eysan
aysegulllllll
dılegımmmmmm
meryemmmm
sehnazzzz
cozyyyyyyy
lalezarrrrr
yasemınnnnn
ooo herkes burda ne güzel, yns ysmn oradamısınnnnn🙂
bu arada bana perşembe aşılama yapılıyo..
Hepınıze selam kızlar mrs.m
eysan
aysegulllllll
dılegımmmmmm
meryemmmm
sehnazzzz
cozyyyyyyy
lalezarrrrr
yasemınnnnn
bu arada bana perşembe aşılama yapılıyo..
nasılsın canım varmı agrın falan bı belırtı falan ınsallah gelmezzzzzzzzzz mısafırrrrrrrr bebıs gelsın bebıs gelsın ınsallahhhhhhh
slm canlarım nasılsınız burdayım canım önceki sayfaları okuyordum
cnm nasılsın hakkında hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberler verirsin bizlerebu arada bana perşembe aşılama yapılıyo..
sağol cnm benim amin Allahım sizlerede nasip etsinçok çok çok tebrik ederim canım, Allah'ım hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder inş. sağlıklı bir evladınız olmasını tüm kalbimle diliyorum....
ıyı sonuc alırız ınsallah canımbu arada bana perşembe aşılama yapılıyo..