izgil85
Hamiş Melek
tamam bacım sen bana haber et yeter asıl ben onların kabusu olurum🙂😀 olur izgilciğim.uyanınca eşimi değil seni uyandırırım 😀 😀 😀
başka ne var ne yok bacım mercimek nasıl sen nasılsın
tamam bacım sen bana haber et yeter asıl ben onların kabusu olurum🙂😀 olur izgilciğim.uyanınca eşimi değil seni uyandırırım 😀 😀 😀
oyyyy canım benim meleğini beslermişşş.....canım benim belim ve karnım hala ağrıyor.iştahım açıldı onun dışında bişey yok şimdi.doktora gideceğim günü sayıyorum.heyecanla.ve arada mercimekle konuşuyorum.yemek yerken yakala bebiş senin için geliyor diyorum öyle yiyorum 🙂 🙂 🙂
herkese günaydınnnnn fıstıklarrrrrr
günaydın izgiiiil
evet canım aynen bende öyle düşünüyorum bizim mercimekler daha kıymetli olacakne kadar güzeel.allah isteyen herkese versin.öncelikle bu forumdaki arkadaşlarıma hep dua ediyorum.hep diyorum bizim çocuklarımız daha şanslı olacak.çok bekledik onları kıymetlerini daha çok bilen anneler olacağız inşaallah.
canımıniçi hoşgeldinnnnnn nasılsın kaçgündür görüşemiyoruz kısssss nasılsın bakiiiiim senin mercimek nasıl oohh oooohhhh yanımda iki tane hamile var durun aranıza giireyimde dilek dileyeyim ....pardon bebek dileyeyiiiiiiiiiiiimmmmmmmm..........:laugh:selam citirr kizlarrrrr, nasilsiniz bakimmm???
evet canım aynen bende öyle düşünüyorum bizim mercimekler daha kıymetli olacak
arkadaşım birkaç ay daha bebek düşünmüyordu sadece hapları yan etkilerinden ötürü bırakmıştı ama Rabbim ol dedikten sonra oluyor dua etmekten başka elden ne gelir verecek olan Rabbim..........
canımıniçi hoşgeldinnnnnn nasılsın kaçgündür görüşemiyoruz kısssss nasılsın bakiiiiim senin mercimek nasıl oohh oooohhhh yanımda iki tane hamile var durun aranıza giireyimde dilek dileyeyim ....pardon bebek dileyeyiiiiiiiiiiiimmmmmmmm..........:laugh: