kesinlikle!!! kızlar size katılıyorum..benim de hiç aklımdan çıkmıyo..çıkmayacak da..ta ki..tamam ben denedim olmuyo vazgeçtim ve hayatıma geri döndüm diyene kadar..
ya kız lar bırşey soracm ben kılomen ve ovtırele iğne vuluyom adet 31 gun de oluyom şımdı gecıktı iğnedenmı yoksa hamılelık varmı bıde kırs yaptını duydum goğuslerım sızlıyor akıntım var arada kasık ağrısı yorumlayın
ya kız lar bırşey soracm ben kılomen ve ovtırele iğne vuluyom adet 31 gun de oluyom şımdı gecıktı iğnedenmı yoksa hamılelık varmı bıde kırs yaptını duydum goğuslerım sızlıyor akıntım var arada kasık ağrısı yorumlayın
doktorlar suçu bize atmak için öyle diyorlar bence..işte stres yaptınız biz size söylemiştik..yapmasaydınız üçüz tutacaktı ama yaptınız maalesef..ya imkanı var mı?? özellikle aşılama ya da tüp yaptıran insanlar zaten bu konuda sorun yaşayan insanlar..stres yapmama gibi bir şansımız var mı??
bende en çok stres yaptıgım ay hamıle kaldım strese baglamıyorum ben hamıle kalamamayı gerçekten onunla alakası yok olucaksa oluyo ama zamanı var herseyın
hosbulduk canım ıyı olmaya çalışıyoruz işte napayım canım geçmedı halsızlıgım daha ıyı gıbıyım ama yınede çok zorluyo işe gıderken özellıkle ınsallah zamanla daha ıyı olurum bebişde büyüyo napsın cuma günü doktora gıdıyoruz kontrol ve ıkılı test için ınsallah ıyı çıkar