ayyyyyy yerim ben onuuu 🙂 canım benim. maşallahhhh... yani sizin evi otel gibi kullanıyor buna rağmen ağlıyor mu bir de 🙂))))
vallahı aglıyo hazırlıklı olun cok aglıyorlar en azından 40 cıkana kadar aglıyorlar bızde 40 beklıyoz belkı duzelır dıye
ayyyyyy yerim ben onuuu 🙂 canım benim. maşallahhhh... yani sizin evi otel gibi kullanıyor buna rağmen ağlıyor mu bir de 🙂))))
vallahı aglıyo hazırlıklı olun cok aglıyorlar en azından 40 cıkana kadar aglıyorlar bızde 40 beklıyoz belkı duzelır dıye
ne kadarlık oldu cnm benım 4 aylıkken gecmıstı daha dogrusu azalmıstı ama son aylar gerı baslıyo halsızlık ınş en kısa zamanda gecer
inşallah cnm bnm inşallah bekliyorum onu sabırla diliyorum Rabbimden ve iananıyorum bi gün bende anne olucam inşallahayyyyyy yerim ben onuuu 🙂 canım benim. maşallahhhh... yani sizin evi otel gibi kullanıyor buna rağmen ağlıyor mu bir de 🙂))))
inşallah canım seninde gelecek ben çok eminim....yeter ki sen umudunu yitirme ve sabırla bekle canım benim.
amın cnm ısteyen herkese versın kımsenın kucagını bos koymasınoyyyy oyyy kurban olurum onu veren rabbime yaa ne tatlıdır o şimdi rabbim bizede versin inş o mis kokulu bebişlerden aminnnnnnnnn
azalmaya baslar ınsallah cnm bız evde dayanamadık sıze sabır versın rabbımcanım 12. haftama gırdım çok sükür ama ınsallah azalır işe gıttgım günler ıyı olsam yeter dıyorum zaten ama bazen çok fena oluyorum

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

ben cıkıyom kızlar hoşca kalın
amın cnm ısteyen herkese versın kımsenın kucagını bos koymasın
aminnnn inşallahh canımm
azalmaya baslar ınsallah cnm bız evde dayanamadık sıze sabır versın rabbım