Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm kızlar nasılsınız, öğlen tatilinde dışarıya çıktık arkadaşlarla biraz dolaştık bahar gelmiş ne kadar güzel, yakında bahçeleri olan evler var, taze marul ve soğan ekmişler bi tane teyze toplayıp verdi, birde leylaklar falan açmış biraz kopardık, mis gibi kokuyo, ohhhh ne güzel yaaaa
a.s cnm hg evet ya havalar süper nasilsin

Böyle hava alıpta kötü olmak ne mümkün.. Biz koca koca binaların içinde tıkılmaktan çok şeyi kaçırıyoruz, eşime diyarum bazen keşke insan yerine başka bir mahlukat olsa idim de hep doğada kalabilse idim ...
haklisin isin zor cnm ya sana bisey sorcam bu preseed ne herkes onu diyip duruyor onunla hamile kalan cokmus bilgin varmi cnm ?

haklisin isin zor cnm ya sana bisey sorcam bu preseed ne herkes onu diyip duruyor onunla hamile kalan cokmus bilgin varmi cnm ?

Evet var, çünkü bu ay bende kullandım, pre-seed vajinada kuruluk yaşayanlar için üretilmiş bir ürün, ilişkiden önce vajina içine enjekte edilorsun, bu sayede spermlerin kalitesi yükseliyor ve jel içerisinde daha rahat hareket ederek yumurtayla buluşuyor.

Canım benim netim 14,00 de kesilecek cevap yazamazsam kusuruma bakma

Evet var, çünkü bu ay bende kullandım, pre-seed vajinada kuruluk yaşayanlar için üretilmiş bir ürün, ilişkiden önce vajina içine enjekte edilorsun, bu sayede spermlerin kalitesi yükseliyor ve jel içerisinde daha rahat hareket ederek yumurtayla buluşuyor.

Canım benim netim 14,00 de kesilecek cevap yazamazsam kusuruma bakma
tamam cnm cok saol bende düsünmeye basladim aliyim diyee bakalim

Geri