Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kolay gele bacımm bende napıyımm yarın benim için dua edin inş hayırlısyla çekilirim hsgmi ondan sonra daha iyi olurum inş canımm

İnşallah kolayca çektirirsin hsg ni güzel sonuçlarını,arkasında da hamiş haberlerini alırız inş canım

Hadi hayırlısı bakalım, bu ay da ben kullanıyorum da o yüzden sordum. Tatlım eğer sorun sendeki iltihapsa o da ortadan kalktı inş.
ınsallah bakalım gıdıcem doktora ıste fırsat bulunca gebelıkde olursa tam ısabet olur valla bu ayyyy

heeeee bacılar 2 gündür gire çıka bi hal oldum ayyyyyyy sabahtan akşama kadar oturduğum günleri özledim yaaaaa.....
kociş birazdan gelecek ilçeye gitdeceğiz kocişn bankada işleri var ordan dönüştede burada güzel bir kaplıca var oraya gitmeyi planlıyoruz çayı demledim ooohhhh biraz dışarı çıkıp gezmeye ihtiyacım var...pirenses sen bilirsin buradaki kaplıcayı hüdai kaplıcası üst tarafı çamlık piknik alanıda var güzel bir yer yani buradaki tek ağaçlık yer burası diyebilirim
ayyyyyyyy amma konuştum yaaaaa kociş gelcek şimdi ben hala eşofmanlarımlayım(ayyy doğrumu yazdım ekler doğru yerinde değilmi mrs.m kısss kaç puan veriyorsun bu kelimeye sen öğretmensin anlarsın )
aşortman fılan gelmeyım bak one oyle :surukle:hımm
hımmm tamam canım hayırlısı olsun... ama sen birşey kullanmıştın klomen miydi, belki o da geciktirmiştir... hemen ümitlenme canım ama inşallah gelmiştir meleğiiiiiinnnn 🙂

görüşürüz canım öptüm bye

amiiiiiiinnnnn
canımmm bulantı kusma olmasın da ben uyumaya razıyım... yarın için allah yardımcın olsun canım benimmmmm
evet kılomen ve iğne kullandım onun ıcın bıraz kafam karışık

Kızlar ben de çıkıyorum, görüşmek üzere...Çalışılsın, ödevler yapılsın, kapıya gelen misafir spermler içeri alınsın, 9 ay kiracı edilsin. Hadi bakem görem sizi🙂

aminnnnnnnnnnnnn tatlı kuşumm beninnm hadi güle güle

hosgeldın gülümmmmmmmmmmm nasılsın?

obowwww tatlım cadım kaymaklı kadayıfımmm kusura balkma görmedimm

dedım ya bacım sımdı döndüm tekrar atılmısım işim vardı o ara hemen yazdım hosgeldın dıyeeeee

özürrrrrrrrrrrrrrr bebeğimmmmm elmalı kurabiyemm yerim seni kıtıy kıtıy kıssssssss
birazda ben naz yapıyım dedim elime yüzüme bılaştııı

hımmm tamam canım hayırlısı olsun... ama sen birşey kullanmıştın klomen miydi, belki o da geciktirmiştir... hemen ümitlenme canım ama inşallah gelmiştir meleğiiiiiinnnn 🙂

görüşürüz canım öptüm bye

amiiiiiiinnnnn
canımmm bulantı kusma olmasın da ben uyumaya razıyım... yarın için allah yardımcın olsun canım benimmmmm

allah razı olsun bidenem aminn bakarsın bende arkandan gelirim hamişim diye bağirırımmm umut dünyası neyapalımm
aylar geçtikcede umut edicek kendimizi kandıracak yalan bulmakat zorlamnıyoruzz

🙂 alemsin yaaaaa çok güldümmmm.... burda öğretmenlik yok bacım, kim ne isterse öyle yazsın. ayrıca doğru yazmışsın 🙂
hadi iyi eğlenceler bakalım canım
oooyyyy kuşum gel sende kısssss atla uçağa koş koş çabuk çabuk hadi hadi hemen hemen uç uç yüz yüz zıpla zıpla...ayyy yok son ikileme olmadı kıssssss gel sen gel
ohhhh ohhhh bacımm gez senn gez hiç sorma bu ayşegülün de canı ağaç altında oturmak istiyomu diyeee
canım valla oh gerçekten rahatlarsınn iyi gelirr kafayı dağit mutlu mutlu geri gel emi çok bekletme bizi sensiz forum sesiz oluyo yerim seni bacımmm
heeee bacım okula giderken haca bana ne zaman şu fiiin gelecek zaman 3. tekil emiri sorusu falan diye sorardı hep karıştırırdım......heeehhhheee burdan yücel hocama sesleniyorum hocam doğru yazmışııııııııımmmm heeeehhhheeeehhheeee çok sevindim birgün başaracağımı biliyordum ayyyyy bu ay başarı üstüne başarı yapıyorum kısssss yoksa ben bu bebek işinidemi başarcam(yada kocam şimdi gelcek başaramadan beni öldürcek) öpüyorum hepinzi

Geri