Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

desencim ya ben bu preseed den kafayı yiyeceğim, sana da yazmıştım ama görmedin. Dün sipariş verdim ama kullanmak için kesin karar vermedim. Sen de çok araştırdın galiba değil mi. Ben de senin gibi düşündünmüştüm. Gebekalanlardan doğum yapan var mı diye?. Bir sitede ta 2008 de bu üründen bahsediliyor, abd de yaşayan bir kaç üye kullanmış

canım bende epey araştırdım , ingilizcem yeterli olmadığı için abd de yaşayan arkadaşıma da araştırma yaptırdım, olumsuz hiçbir yorum ya da yazı ile karşılaşmadı o da...hakkımızda hayırlısı önümüzdeki hafta yumurtlama dönemim ,inşaallah rabbim pre seed i vesile kılar da meleğim gelir..kısmet artık , olmazsada başka yollar deneyeceğiz..klomen,çatlatma,aşılama vs...

canım bende epey araştırdım , ingilizcem yeterli olmadığı için abd de yaşayan arkadaşıma da araştırma yaptırdım, olumsuz hiçbir yorum ya da yazı ile karşılaşmadı o da...hakkımızda hayırlısı önümüzdeki hafta yumurtlama dönemim ,inşaallah rabbim pre seed i vesile kılar da meleğim gelir..kısmet artık , olmazsada başka yollar deneyeceğiz..klomen,çatlatma,aşılama vs...

Hayırlısı bakalım. Ben o vs li yolları zaten denediğimden tersten gitmiş oluyorum🙂 Bu da olmazsa biraz daha bekleyip tüp bebek yaptıracağız galiba

kızlar ben de almadan önce çok araştırmıştım ve olumsuz hiçbir şeyle karşılaşmadım. inşallah öyledir. inşallah bebişlerinizin gelmesi için bir vesile olur.

Geri