Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

gülyüzlüm senin cocugun varmıydı yaa hamilelikte neler yaşadın bahsedermisin cocuk varsa
4 yasinda bi kizim var cnm .... hamileyken ben 17 yasindaydim 18 yasimda anne oldum kisaca sunu diyim süper duygu ve bidaha aynis eyleri yasamak icin cabaliyorum cnm ben cok istiyordum bebek namazlarda cok dua etim hamd olsun allah vermisti ama ben adetimin üstüne kalmistim doktor öyle demisti bakalim 2 cim nasil lcak

4 yasinda bi kizim var cnm .... hamileyken ben 17 yasindaydim 18 yasimda anne oldum kisaca sunu diyim süper duygu ve bidaha aynis eyleri yasamak icin cabaliyorum cnm ben cok istiyordum bebek namazlarda cok dua etim hamd olsun allah vermisti ama ben adetimin üstüne kalmistim doktor öyle demisti bakalim 2 cim nasil lcak
ya canım benim 2 gündür cok bel ayrım var göğüsler gergin sankı adet olucakmışım gibi ama 1 haftam var

bilmiyorum ki yaaa bu 2 gündür kendimi cok farklı hissediyorum ama piskolojikmi oldum bilmem
kaptirma kendini cnm sakin bak ben ilk bebeimde her ay test alip yapiyordum ve tek cizgi cikincada agliyordum sonra dedimki aman ya olmuycak ugrasmiyim o ay hamis oldum lavboya girdim günüm 3 gün gecmisti baktimki hemen 2 cizgi cikti 1 aylik hamileydim doktor öyle diyince sok olmustum gecen aykia detimin üzerine kalmisim iste öyle cnm yani kafandan cikarman yeterli

Geri