Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlarrrrrrrrr arada su hazıran annelerı bolumumuz varya oraya gırıyom ne konusuyolar dıye meraklı melahat bennnn neguzel bebıslerının odaları kılolları ısımlerı konustukları konularr oyyyy oyyy offf offff bız nezaman gelecez acaba o durumlaraaaa

bilmiyorummm güzelimm yaa inş daha uzun sürmezz sabrım kalmadı pek fazlaaa bak yaaaa neoluyo bana gene

tatlım cadm bak ben depresyna doğru sürükleniyon ben inersem dibe seni çekerim biliyosun yapma bitanem fena oluyommmm :surukle::surukle:

bilmiyorummm güzelimm yaa inş daha uzun sürmezz sabrım kalmadı pek fazlaaa bak yaaaa neoluyo bana gene

tatlım cadm bak ben depresyna doğru sürükleniyon ben inersem dibe seni çekerim biliyosun yapma bitanem fena oluyommmm :surukle::surukle:
tamam bacım tamam nebıleyım kotu oldum bende paylasayım dedım....bosver onu yazmadım say...su soruma cevap ver ozaman kusummmm kan lekesı nasıl cıkar kı?

evet yaaa cok nazlıyım bennn tek kızım ondan galıbaaa:ahhhhh:esım dıyo zaten bı kızımız olursa yandım ben senın gıbıde nazlı olursa yandım dıyooo hayırlısı bakalımmm

ayyy valla aynısını benim eşimde diyoo bide bebek geldimi ikinizin nazındann kafayı yerim ben diyooooooooooom ay innş gelir bebişlerimiz yaaaa

Geldim kaç dk oldu
mesai bitene kadar bu son inş🙂

hg canımmm geç kaldınnn bak tatlım cadım ın gönlünü al yoksa yandn sennnn söylemedi deme

Geri