izgil85
Hamiş Melek
Hem sevimli , hem cazgır , hem oynak , hem şeker , hem mühendis , hem doktor , hem eczacı , hem öğretmen , hem aşçı , hem temzilikçi , hem ayakkabı bağlayıcı...
(bu reklamı hatırladınızmı)![]()

cozy ya senneymiş be abiHem sevimli , hem cazgır , hem oynak , hem şeker , hem mühendis , hem doktor , hem eczacı , hem öğretmen , hem aşçı , hem temzilikçi , hem ayakkabı bağlayıcı...

cozy ya senneymiş be abiheee bacım artık öle yaparım işi garantiye alırım kıssssssssssgördüm gülüm kücük yazsan görün simdi artik görmüyorum diye habire büyük yazarsin sen![]()
heeee bacım iki cazgır yıkarız artık buraları iki koldan sararız etrafınızı hheeehhheehhh ( dedi izgil....izgilin planı yavaş yvavaş işlerken herkesi korku sardı....olabilirmiydi böyle birşeyy...mümkünmüydü....izgil bunada yaparmıydı...kimdi küçük izgil....hepsinin devamı haftaya)
Hem sevimli , hem cazgır , hem oynak , hem şeker , hem mühendis , hem doktor , hem eczacı , hem öğretmen , hem aşçı , hem temzilikçi , hem ayakkabı bağlayıcı...
Ben orda en çok kuafför deyişini seviyorum🙂
bide o erkek çocuğun ooooo deyişini ve yüz ifadesini 🙂bende ayakkabı bağlayıcıbide o erkek çocuğun ooooo deyişini ve yüz ifadesini 🙂