Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Gülyüzlüm,ben cikmam lazim canim.Seni cok cok öpüyor ve Allaha emanet ediyorum canim.Oglumla ders calismam lazim.Hicte canim istemiyoe ama ona belli etmiyorum.Senin kizinin daha dersi filan yok,sanslisin canim🙂Bu zamanin kiymetini bil🙂
tamam bitanem amaa dm den nekadara aldigini bi söylermisin gülüm simdiden seni öpüyorum cnm kocaman kolay gelsin bitanem aynen iyi degerlendiriyorum cnm:kiss: güle güle melegim

Merhaba canlarım sizi habersiz bıraktım ama hak vereceksiniz.

Pazartesi akşamı az kanamam oldu pembemsi bir şekilde... çok korktum, ertesi gün yani salı günü zaten randevum vardı. eşimle endişe içinde gittik. allaha şükür normal gebelik ve bebek iyiydi. Bugün sabah kanama yine oldu ve ben bugün resmen üzüntüden öldüm. düşük zannettim hemen hastaneye gidip doktoruma göründüm. doktor iyice inceledi ve bebekte kesede iyi dedi. etrafında kanama yok dedi allahıma çooookkk şükür.

Böyle kanamalar olabiliyor ama her kanama düşüş tehditidir dedi ve mutlaka dinlenmem için 10 günlük rapor verdi. Hiçbir iş yapma dedi. İşte durum bu. Nolur dualarınızda bana da yer verin.

canım çooook geçmiş olsun.rabbim bebişini sizden ayırmasın inş.bol bol dinlen.kendinede bebeğede dikkat et..... take care of yourself and your baby 🙂

Geri