Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

densnurse cnm hayırlı olsun ilacın inş vesile olur tatlım

bişi sorcam sen 8 aydır bekliyodudn değilmi tatlım yaa doktor ilacı ne için verdi yumurta gelişimi olsun diemi hiç takip yapmışmıydı gelişiyomu yumrutan çatlıyomu falan die buay onlarada bakıcak dimi kaçıncı gününde gidiceksin doktoraa beni 12.günümde çağırdı klomen başlamadım buay sırf takip bakallım hayırlısı cnmm
evet bitanem bu ayla beraber 8 ay oldu ama bana dr 1 yıl dedi krunmasız ilişkide olmazsa tedavi bende 1 yıl beklemek istemiyorum dedim bana bu hapı verdı 13 gün sonra gidicem ama bana 5 gün ilacı kullan 5 günde gecsin sonra gün aşırı ilişki 13 günü gel bakalım sonra yumurta takibi yapalım dedi ama catlama sorunu falan hiç söylemedi

evet bitanem bu ayla beraber 8 ay oldu ama bana dr 1 yıl dedi krunmasız ilişkide olmazsa tedavi bende 1 yıl beklemek istemiyorum dedim bana bu hapı verdı 13 gün sonra gidicem ama bana 5 gün ilacı kullan 5 günde gecsin sonra gün aşırı ilişki 13 günü gel bakalım sonra yumurta takibi yapalım dedi ama catlama sorunu falan hiç söylemedi
evt cnm banada demedi çatlam sorunuyla alakalı bişi ama bakalım inş yoktur öyle bi sorunumuz yaa benmde 12.günü çağırdı takibe artık hayırlıs olur inş bu son beklediğimiz ay olur bebeişlerimiz gelir
benma rtık bir yıl olcak canım mayıs bitince o yüzden bi yerlerden başlamam gerekiyoduu inşş nasip olur buay

evt cnm banada demedi çatlam sorunuyla alakalı bişi ama bakalım inş yoktur öyle bi sorunumuz yaa benmde 12.günü çağırdı takibe artık hayırlıs olur inş bu son beklediğimiz ay olur bebeişlerimiz gelir
benma rtık bir yıl olcak canım mayıs bitince o yüzden bi yerlerden başlamam gerekiyoduu inşş nasip olur buay
inşallah canım inşallah beraber hamile kalırız senin adet bittimi sen kacındası bakmadım listeye ben hiç yaptırmadım yumurta takibi bu ay işte hayırlısıyla yaptırıcam bakalım hepimiz hakkında hayırlısı olsun canım

Geri