Mavişim
Hamiş Melek
canım benim okudum yazdıklarını cok sağol bitanem cevap için tamam gitmiyeyim az daha kalayım iğneyi sen istemedin dr önerdi dimi catlama iğnesinikız nere gıdıyon dentnurse
canım benim okudum yazdıklarını cok sağol bitanem cevap için tamam gitmiyeyim az daha kalayım iğneyi sen istemedin dr önerdi dimi catlama iğnesinikız nere gıdıyon dentnurse
ondan sonra bebisi olcak insallah ha gayret bakalim 🙂Bende iyim canim sende sagol🙂Adet ve ameliyat tarihimi bekliyorum🙂
zacık daha kalıyorum bebe pirenses gitme diyor nereye diyor baksanaAllahim seninde muradini bu ay versin insallah kuzum,görüsmek üzeregüle güle
idrar testıyle canım oğrendım en kısa zamanda doktora gıtcem nasıp olursapirenses nasıl öğrendin anlatsana detaylarııııı

saağol canım yenı geldımya bana bu konuda sorasın dıye gıtme dedfım doktr onerdı ama benım yumuşlar yavas calışıyodu 1 hafta ıncır suyu ıctım onunda payı var herhaldecanım benim okudum yazdıklarını cok sağol bitanem cevap için tamam gitmiyeyim az daha kalayım iğneyi sen istemedin dr önerdi dimi catlama iğnesini
ondan sonra bebisi olcak insallah ha gayret bakalim 🙂
iyi hadı gule gule canımkızlar gideyim yaa geldi kızmasın yazın ben sonra girer okurum yemekten sonra girerim yine hepinizi cok seviyorum a.e.o.

git bakalım ne diyyecek , o kadar yaptın çıkmadı ama biz dedik sana 1 kere silik çıkmıştı yaa ben emindim zatennnn..idrar testıyle canım oğrendım en kısa zamanda doktora gıtcem nasıp olursa![]()