günaydın şirinecimmm inşallah canım inş darısı önce sıradakilere sonrada bizlere inşallahyağmurum annesi bebeğin hayırlı uğurlu olsun cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevındım canım benım ,sende bızlere katıldın darısı dığer arkadasların basına işallahhhhhhhhhhhhhhhh
amin canım yaa evt en önemlisi de zaten sağlıklı bebiler nasip etsin Rabbim hepimizeinşallah canım isteyen herkese allah hayırlı evlatlar versın eli ayagı düzgün aklı başında melekler versın
işallah canım benim,sen nekadar zamandan berı dusunuyosun bebek canım ,çok oldumu?günaydın şirinecimmm inşallah canım inş darısı önce sıradakilere sonrada bizlere inşallah
şirinem benim 4.ayım oldu canım ama 2yılım bitti evliliğimde bu ay 3.senemize girdik ama okul olduğundan düşünemiyoduk.daha yeni tabi ama insanoğlu işte hemen isteyiveriyo hayırlısıcanımişallah canım benim,sen nekadar zamandan berı dusunuyosun bebek canım ,çok oldumu?
daha yeniymiş canım benım yaaaaaaaaaa,bu ay kendını kanpa al canımmmmmmm ,şu keçi boynuzu kürünüde deneeee ıyı gelenler oldu:loco:şirinem benim 4.ayım oldu canım ama 2yılım bitti evliliğimde bu ay 3.senemize girdik ama okul olduğundan düşünemiyoduk.daha yeni tabi ama insanoğlu işte hemen isteyiveriyo hayırlısıcanım