Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

gülüm eczanede pahali oluyor ben büyük alisveris marketinden aldim ucuza aldim 5 saat idrarini tutucan cnm sonra yapican cikarsa o gün iliskiye giricen 2 cizgi cikarsa tek cikarsa yumurtlamamis oluyorsun

ok teşekkür ederim canım, denesem mi aceba? bu ay tutturamicam galiba, tam o günler yurtdışında olcam gibi 🙁 şansa bırakacağım bu ay ...

valla bacim benimkinin biri cok koyu digeride ona yakin cikti yani baktiginda cok belli 2 cizgide test kagidina baktim olumlu diyorr cnm o bile ama diger sekiller yok diyor baktim yani:meri::meri:

tmm işte senin yumurtlaman olmuş yumurtan hatta çatlamaya yakın demek koyuysa benimde çok koyuydu nerdeyse ikiside aynı koyuluktaydı geçen cumaydı benim o gün akşam değerlendirdik işte ama c.tesi akşamı çalışmadık pazar sabah çalıştık birde ondan önce çarş.çalışmıştık tam gününde çalıştık preseedite kullandım.. bakalım dölleyebildikmi :meri::meri:

tmm işte senin yumurtlaman olmuş yumurtan hatta çatlamaya yakın demek koyuysa benimde çok koyuydu nerdeyse ikiside aynı koyuluktaydı geçen cumaydı benim o gün akşam değerlendirdik işte ama c.tesi akşamı çalışmadık pazar sabah çalıştık birde ondan önce çarş.çalışmıştık tam gününde çalıştık preseedite kullandım.. bakalım dölleyebildikmi :meri::meri:
bacim sen benden daha cok calismis anam babam bacimmmmmmmmmmmm 😀:meri: hadi ins tuttururuk ayyyyyyyyyyyyh buna bile sevindim beee ayy belim agriyor gögüslerim uclari sizliyor bundna olabilirmi sence

Geri