kızlar ben cıkıyorum bı saat sonra falan gelırım gorusuruz....
gülüm eczanede pahali oluyor ben büyük alisveris marketinden aldim ucuza aldim 5 saat idrarini tutucan cnm sonra yapican cikarsa o gün iliskiye giricen 2 cizgi cikarsa tek cikarsa yumurtlamamis oluyorsun
valla bacim benimkinin biri cok koyu digeride ona yakin cikti yani baktiginda cok belli 2 cizgide test kagidina baktim olumlu diyorr cnm o bile ama diger sekiller yok diyor baktim yani:meri::meri:
görüsürüz cnm allaha emanet ol güle gülekızlar ben cıkıyorum bı saat sonra falan gelırım gorusuruz....
Güle güle...canlar ben çıkıyorum herkez allaha emanet iyi sohbetler
bence dene canim denemekte fayda var sen yap yurt disindan gelincede yapabilirsin cnmok teşekkür ederim canım, denesem mi aceba? bu ay tutturamicam galiba, tam o günler yurtdışında olcam gibi 🙁 şansa bırakacağım bu ay ...
eczanedenmi alıyorum?? nasıl kullanılıyor? bir kerelik değil herhalde değilmi?
bacim sen benden daha cok calismis anam babam bacimmmmmmmmmmmm 😀:meri: hadi ins tuttururuk ayyyyyyyyyyyyh buna bile sevindim beee ayy belim agriyor gögüslerim uclari sizliyor bundna olabilirmi sencetmm işte senin yumurtlaman olmuş yumurtan hatta çatlamaya yakın demek koyuysa benimde çok koyuydu nerdeyse ikiside aynı koyuluktaydı geçen cumaydı benim o gün akşam değerlendirdik işte ama c.tesi akşamı çalışmadık pazar sabah çalıştık birde ondan önce çarş.çalışmıştık tam gününde çalıştık preseedite kullandım.. bakalım dölleyebildikmi :meri::meri: