Mavişim Hamiş Melek 30 Nisan 2010 #55.252 izgil nasılsın canım yarın mı büğük gün hadi bakalım hayırlısı
E elaca Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #55.253 iyi geceler arkadaşlar Allah yardımcımız olsun cemi cümleyle hepımızın.hakkımızda hayırlısını versin Allahım
iyi geceler arkadaşlar Allah yardımcımız olsun cemi cümleyle hepımızın.hakkımızda hayırlısını versin Allahım
Mavişim Hamiş Melek 30 Nisan 2010 #55.256 ya kızlar neden kimsecikler yazmıyor hepiniz mi okuyorsunuz katip oldunuz yeter yaaaa yeter mikemmel sohpet edicektik
ya kızlar neden kimsecikler yazmıyor hepiniz mi okuyorsunuz katip oldunuz yeter yaaaa yeter mikemmel sohpet edicektik
Mavişim Hamiş Melek 30 Nisan 2010 #55.259 sevgiii55' Alıntı: ben burdayım dentnursecim Genişletmek için tıkla ... hııı hele şükür yaaa offff sıkıldım beklemekten adam mac izliyor 2 kelam konuşalım dedim kimsecik yazmadı heeeee
sevgiii55' Alıntı: ben burdayım dentnursecim Genişletmek için tıkla ... hııı hele şükür yaaa offff sıkıldım beklemekten adam mac izliyor 2 kelam konuşalım dedim kimsecik yazmadı heeeee
Mavişim Hamiş Melek 30 Nisan 2010 #55.260 sendemi okuyorsun arkadaşım yada bana gecmi geliyor yazdıkların