crinone jeli doktora gitmeden kullansak olur mu
olmaz,illaki dr tavsiyesi olması gerekir.tedavi görüyor musun?
crinone jeli doktora gitmeden kullansak olur mu
benim dr um klomen+crinone jel verdi,iğneden bahsetmedi,adetin 15-25.günleri yani 10 gün boyunca kullan dedi.yalnız günde kaç tane kullanacağmı bilmiyorum dr uma sormam lazım. berrakmavi sen günde kaç tane kullandın? ve günün hangi saatlerinde kullandın?
ya kızlar çok kötü bişey oldu ne olur bişey söyleyin.ben 30 günde bir düzzenli adet oluyordum.bu ay 21 inde olmam gerekirken 14ünde oldum yani bi hafta önce yüzümde çok sivilce çıkmıştı ve göğüslerim şişti akıntı vardı şeffaf renkte ve alt karnımda hafif şişlik vardı bu adet kanaması mı yerleşme kanaması dedikleri şey mi ne olur yardım edin ne olur
kızlar bu sefer hamiş olabilecek miyim acaba geçen ay doktora gitim ekim ayından bu yana korunmadığımı ancak hamiş olamadığımı anlattım simir aldı sonuç çıkmadı henüz sonra utrasyon muanesi yaptı ve yumurta olduğunu söyledi( adetimin bittiği gündü)bu ayda sat yine ayın 2siydi 7sinde bitti denedik olacak mı bakalım .herzaman dualarımda ALLAHdan dilediğim RABBİM ÖNCE OLMAYANLARA SONRADA BANA BİRKEZ DAHA TADDIRSIN BU GÜZEL DUYGUYUbitti diye çalışmaları bırakmayın🙂slm arkadaşlar nasılsınız ben geldimkızlar bu sefer hamiş olabilecek miyim acaba geçen ay doktora gitim ekim ayından bu yana korunmadığımı ancak hamiş olamadığımı anlattım simir aldı sonuç çıkmadı henüz sonra utrasyon muanesi yaptı ve yumurta olduğunu söyledi( adetimin bittiği gündü)bu ayda sat yine ayın 2siydi 7sinde bitti denedik olacak mı bakalım .herzaman dualarımda ALLAHdan dilediğim RABBİM ÖNCE OLMAYANLARA SONRADA BANA BİRKEZ DAHA TADDIRSIN BU GÜZEL DUYGUYU
güncelya kızlar çok kötü bişey oldu ne olur bişey söyleyin.ben 30 günde bir düzzenli adet oluyordum.bu ay 21 inde olmam gerekirken 14ünde oldum yani bi hafta önce yüzümde çok sivilce çıkmıştı ve göğüslerim şişti akıntı vardı şeffaf renkte ve alt karnımda hafif şişlik vardı bu adet kanaması mı yerleşme kanaması dedikleri şey mi ne olur yardım edin ne olur

Cnm yerlesme kanamasida olabilir kanamanin sekline bagli sen yinede vucudunu fazla dinlememeye bak..Sen kanaman nasil yogunmu azmi?? Onu anlat daha iyi yardimci olabilirim