yoncax
Hamiş Melek
aşkolsun kız ben varım ya:f040:bakya kımse yazmıyor alacagınız olsun sızın kızlar çekıldınız kösenıze dımı
aşkolsun kız ben varım ya:f040:bakya kımse yazmıyor alacagınız olsun sızın kızlar çekıldınız kösenıze dımı
:hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms:
iyiyim fatos tşk.sen nasılsın.kimse yok burda bugün dün akşam,nice gelsem kimse yok🙂Tünaydınnnn kızlarrrrr sanırım kimse yok yoncaxdan başka 🙂nasılsın canımmm?
iyiyim fatos tşk.sen nasılsın.kimse yok burda bugün dün akşam,nice gelsem kimse yok🙂
canım kısmet olursa sana temmuz sonu söyleyeceğim tarihi çünkü ben ağustosta başlayacağım bu ay bişey olmayacak🙂canım sen listede yoksunnn istersen seni de ekliyimmm
o listede yer almak için sabırsızlanıyorumcanım sen listede yoksunnn istersen seni de ekliyimmm

kızlar benım dün aksamdan berı belım agrıyor hafıf kasıklarımda da vardı sonra geçtı bu sabah kakatım yıne kasıklarımda ve belımde agrı var napıcam bakalım bugün adetımede 12 gün var daha
selzehcim inş bebişin belirtisidir,ama nolur kendini çok fazla kaptırma,çünkü geçen ay yaşadıklarımın aynılarını yaşıyorsun,benim de 10-12 gün önceden ağrılar,ateş,midemde yanmalar hatta adetime 5 gün kala falan bulantı bile vardı,önce erken adet olacam sanmıştım o da olmayınca hamileyim diye düşünmüştüm,ama olmadı,üşütmüşüm heralde.hatta belirtilerimi forumda sizle de paylaşmıştım,inş seninkiler benimkiler gibi yanıltıcı değildir,ama hayal kırıklığı yaşamaman için şimdilik sen olumuz düşün cnm,ben başlarda baya üzüldüm çünkü...