aa ne güzel beklememişsn fazla canım çok güzel gerçekten 🙂))Ben 11 aylık evliyim, ilk ay istedik olmadı 2. ay geldi bebeğim canım.
Benim prolaktün yüksekti, sanırım hayıt suyu iyi geldi.
Zaten hormonları düzenlermiş...
aa ne güzel beklememişsn fazla canım çok güzel gerçekten 🙂))Ben 11 aylık evliyim, ilk ay istedik olmadı 2. ay geldi bebeğim canım.
hayıt suyu ne cnmm yaa herkess diyoo da ben bilmiyomm nerde satılıyoo o tatlımmBen 11 aylık evliyim, ilk ay istedik olmadı 2. ay geldi bebeğim canım.
ben çatlardım çatardım walla nasıl sabrediyosun uzun olmuş canm bi bağır çağır seninde yüreğin soğusun ben şahsen kızdırdımı öle yapıom 🙂pazardann beri konuşmuyomm cnmm çok üzdü benii hala da tavır yapıoo sankii ben hata yapmışımm gibii kendii bilirr ne deyimm arkasında dolanamam k. bakmasınn
hayıt suyu ne cnmm yaa herkess diyoo da ben bilmiyomm nerde satılıyoo o tatlımm
ben çatlardım çatardım walla nasıl sabrediyosun uzun olmuş canm bi bağır çağır seninde yüreğin soğusun ben şahsen kızdırdımı öle yapıom 🙂
yokk cnmm hiçç muhatap olmuyomm ... bacaklarımm morardıı düştüğümm içinnn.. dahada yere saglam bas diyoo ..hiç acıma yokk ölsem umrundaa olmazdı heralde deger verse böle yapmazz ondann ona karşı çok hırslıyımmmben çatlardım çatardım walla nasıl sabrediyosun uzun olmuş canm bi bağır çağır seninde yüreğin soğusun ben şahsen kızdırdımı öle yapıom 🙂
bu ayıt suyu nasıl yapılıyoo yada nasıl kullanılıyoo cnm ne kadar süre tüketmek lazımmışş?Aktarlarda satılıyor canım, hiçbir yan etkiside yok...
Aynen bende asla dayanamam evde yoksa msj atarım, oda bir şekilde cvp verir 🙂)
işte o sana öle yapıyosa sende ona yap canm göster bacağını bak nasıl olmuş diye nasıl bana değer weriryosun ben senin neyinim umursamıyosun diye bağır çağır hırsını al sen sustukça oda susacaktır amin ol erkeklerin geneli öle ne güzel konuşmuyo diye onlarda sesleriniş çıkarmıyolaryokk cnmm hiçç muhatap olmuyomm ... bacaklarımm morardıı düştüğümm içinnn.. dahada yere saglam bas diyoo ..hiç acıma yokk ölsem umrundaa olmazdı heralde deger verse böle yapmazz ondann ona karşı çok hırslıyımmm
bu ayıt suyu nasıl yapılıyoo yada nasıl kullanılıyoo cnm ne kadar süre tüketmek lazımmışş?