Zehraa un kurabiyesi yap benim yerimede ye emi 🙂
o un kurabiyesi beni deli ediyo.ısıyı az açıyosun pişmiyo..biraz fazla açıyosun üstü kararıyo.bende sinirleniyorum ve artık yapmıyorum 🙂
Zehraa un kurabiyesi yap benim yerimede ye emi 🙂
yok kız en fazla 12 13 kikoyla doğuma girersin sen. benim ablam çok aldı sonra hepsini verdi. sen çok rahat verirsin canım.
tavuk göğsü falan mı çok severim çok ta yaparım. ani misafirler için hele süper oluyo. gerçi kocacım profiterol sever üşenmezsem belki onu yaparımsüt tatlısı ve mercimek köftesi çoook süper olur canım 🙂
o un kurabiyesi beni deli ediyo.ısıyı az açıyosun pişmiyo..biraz fazla açıyosun üstü kararıyo.bende sinirleniyorum ve artık yapmıyorum 🙂
anladığım kadarıyla zayıfmışsın şu çok iyisin hiç merak etme canımŞimdi düşününce 13 kilo bile çok fazla geliyo ama neyseki fazla belli etmiyor. Boyum 1,62 ve 62 kiloyum 🙂
Bu aydan sonra bi kaç kilo alırsın diyorlar....
Umarım bastırılmış toplar gibi olmam...
Bende yapmayı beceremediğim için hasret kaldım ya 🙂
Kremşantili kurabiye yapıyorum onun yerine ama un kurabiyesinin yerini tutmuyo tabi...
anladığım kadarıyla zayıfmışsın şu çok iyisin hiç merak etme canım
tavuk göğsü falan mı çok severim çok ta yaparım. ani misafirler için hele süper oluyo. gerçi kocacım profiterol sever üşenmezsem belki onu yaparım
bi paket margarin bi su b pudra şekeri 1 kabartma yaklaşık 2 buçuk bardak unla güzel oluyo bu benim tarifim. yalnız markalara göre unun inceliği değiştiği için ele göer ayarlamak gerkiyo unuBende yapmayı beceremediğim için hasret kaldım ya 🙂
Kremşantili kurabiye yapıyorum onun yerine ama un kurabiyesinin yerini tutmuyo tabi...
hmmm bayılırım ama tarifi bilmiyorum.kızzz üşenmede ver şu tarifi 🙂