Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnmmm hayırlısıı olsunn bebegemm yaaa takmaa aman olursaa olurr olmazsa daa kısmett balımm yaaa

canım inan bu ay olma şansı yok diye bir rahatım bir bilsen,sürekli bekleyiş içinde olmak ne kötüymüş meğer...garip ama insan olmıycağını bilince de rahatlıyo yani 🙂 valla hepimiz ha deyince olmadığını anladık allahın izniyle zaten 🙂 oyüzden geçen günlerimi mahfetmemek adına artık bende öyle diyorum olur olmaz allahtan gelene razıyım 😉

canım inan bu ay olma şansı yok diye bir rahatım bir bilsen,sürekli bekleyiş içinde olmak ne kötüymüş meğer...garip ama insan olmıycağını bilince de rahatlıyo yani 🙂 valla hepimiz ha deyince olmadığını anladık allahın izniyle zaten 🙂 oyüzden geçen günlerimi mahfetmemek adına artık bende öyle diyorum olur olmaz allahtan gelene razıyım 😉
aynen tatlımmm bendee olmayacanı biliyomm ondann bendee çoooog rahatımm hiçç kasmıyomm bile kendimiii
eşim ameliyat olana kadarr bendee tık yokkk hahaha

hamilelği düşünmemeye çalışıyorum. karnım ağrıyo midem ağrıyo 2 gündür idrara sık çıkıyorum. belirtilere göere kafayı sıyırıyorum galiba

hepimiz böyleyiz canım.. adet günü yaklaşınca kafayı yiyoruz..:hail: adet günün ne zaman?

kızlar zaten bütün mesele adet günü yaklaşması bende en çok ozman kötü oluyodum 🙁 ama bu ay olma ihtimali yok diye ne adet günü bekliyom ne bişey en güzeli böyle yani ,ama tabi önümüzde ki aylar bende dönerim eski stresli bekleyişlerime 🙂

Geri