ayyyy inşaalllaaahhh inşaaallllaaaahhh 🙂🙂 sende durumlar nasıl canım benim?Crema hadi cnm dayan insallah adet olmassinda pazartesi mujdeyi verirsin
ayyyy inşaalllaaahhh inşaaallllaaaahhh 🙂🙂 sende durumlar nasıl canım benim?Crema hadi cnm dayan insallah adet olmassinda pazartesi mujdeyi verirsin
sabret canım iyi haberleri alıcaz inşofff bugün bitmez şimdi
canım benım ya inşealah hamişsın canım bak senıncın bu gun cokk dualar okuyacam.cok heyacanlandım ya...ya geçen ay 30 günde oldum daha önceki aylar 27-29 arası.ondan önce geçtiği zamanlar oluyodu epey ama son zamanlarda öyle çok fazla gecikmedi.o yüzden bugünde olmazsam hamileyim diye umut ediyorum noluuurrr noluuurrr hamiş olayım🙂🙂
Allah razı olsun,herkesten dua dileniyorum bende okuyup duruyorum🙂bu ay hayatımda ilk kez adet belirtisi yaşamıyorum göğüslerde falan tık yok.rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.bu ay siftahı yapayım herkes hemen arkamdan gelsin diye dua ediyourm hepimize🙂canım benım ya inşealah hamişsın canım bak senıncın bu gun cokk dualar okuyacam.cok heyacanlandım ya...
inş canım boşa çıkmaz umudun allah gönlüne göre wersin ayın sonunda sen mutlu haberi wer artık tatlım 🙂bugün adetimin 30.günü eger yarına kadar olmazsam büyük ihtimal hamişim ayyyyyy![]()
ya geçen ay 30 günde oldum daha önceki aylar 27-29 arası.ondan önce geçtiği zamanlar oluyodu epey ama son zamanlarda öyle çok fazla gecikmedi.o yüzden bugünde olmazsam hamileyim diye umut ediyorum noluuurrr noluuurrr hamiş olayım🙂🙂
ayyyy inşaalllaaahhh inşaaallllaaaahhh 🙂🙂 sende durumlar nasıl canım benim?