benden çok alttan alıyorum ama ona sorsan o alıyo![]()
aynı benimki ya pes bu kadar olur.bu adamların hepsinin genleri aynı galiba

benden çok alttan alıyorum ama ona sorsan o alıyo![]()

haklısnn cnmm ama alttan alınması gereken şey önemlii bana yapılanlarr hala aklımdaa silmek atmak çok zorrarada susmak iyi oluyo.konuşunca mutlaka tartışma çıkıyo.arkamı dönerim tv izlerim yada başka bişile ilgilenirim bende bazen.evde huzur kalmıyo yoksa napalım
haklısnn cnmm ama alttan alınması gereken şey önemlii bana yapılanlarr hala aklımdaa silmek atmak çok zorr
aynı benimki ya pes bu kadar olur.bu adamların hepsinin genleri aynı galiba![]()

hoşgeldinn cnmm sen nerelerdesinn yaa nedenn hiçç gelmiyomm arada 2 yazıyonn çıkıyonn sende ne var ne yok tatlımnörüyonuz kızlarrr hayırlı cumalarrr 😀
haklısınn cnmmm geçmişii sil pınarr önünee bakkkeskileri unutmak çok zor bilirim ama sürekli geçmişe bakarsan önünü göremeyip toslarsın canım 😀 kafana takma ve her insanın hata yapabileceğini varsay.yoksa evlilik yaşanmaz hal alır kuşum
hiç sorma balımm yaa genelde eşim elimden alıyo laptopu napayım çalışmalara devam 😀 herhalde yumurtlama zamanım bol bol değerlendiriyoz walla sen napıon kuşum gidiyomuşsn senin adına mutlu oldum senin adına bende anacuğumu çooook özledimm 🙁 bende uzağım gurbetçiyiz 🙁 msn yide açıyom yoksunnhoşgeldinn cnmm sen nerelerdesinn yaa nedenn hiçç gelmiyomm arada 2 yazıyonn çıkıyonn sende ne var ne yok tatlım
sürpriz bekleyen meleklerimiz ♥♥
zehra gökçe...1 haziran
uğurlu bebek...1 haziran
muamma...4 haziran
gül49... 7 haziran
sunflower...9 haziran
nisan burak...11 haziran
ayşe ramo...17 haziran
ceylan gözlü...17-21 haziran
esmerli...18 haziran
feliçya...30 haziran
mevlana...güzel haberlerini bekliyoruz ♥♥