bitanesi
Hamiş Melek
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmm
kan testi yaptırdım bugünnn pozitifff.darısı hepimize inşallah
gerçekten mi inanmıyorum. hayırlı olsun canım ya. anlat bakalım ne kadardır istiyodun belirtilerin neler. ayağını iyce sürt
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmm
ne güzell demii tatlımm yaa darısı bizleree inşallahhhhhgerçekten mi inanmıyorum. hayırlı olsun canım ya. anlat bakalım ne kadardır istiyodun belirtilerin neler. ayağını iyce sürt
günün mü geçmişti tatlımm bidee ne gibii belirtiler yaşadın anlat bakeemm
hhmmm rabbimm kucagınaa almayıı nasipp etsinn gülümm tekrar gözünn aydınn tatlıcımmgünüm geçmedi 29. günümdü bugün dayanamadım...🙂
en belirgin belirtiler göğüslerim şişti üstündeki damarlar büyüdü, son bir haftadır hergün adet olacak mışım gibi kasık ağrısı vardı...
bide hegün canım türk kahvesi istiyordu,,,
inşşşşşşşş canımmm 2. ay korunmayı bıraktığımmne güzell demii tatlımm yaa darısı bizleree inşallahhhhh
tatlım sende test yapsana yaa senden de haber bekliyozz inşallah sende hamişsindirrilkranur orda mısınız bişey sormak istemiştimm
ayyyyy çok sevindim yaaa hayırlı olsun.. sonunda güzel bir haber aldık yaaaa..inşşşşşşşş canımmm 2. ay korunmayı bıraktığımm
- - - Updated - - -
çoooooooooookkkkkkkk teşekkür ederimmmmmmmmmmmm darısı isteyen herkese

canıııımmmm hayırlı olsun allah hayırlısılya kucağına almayı nasip etsin nasıl sevindirik oldum🙂🙂haha ben 6500 dedim ama 2 sayfa kala aldık müjdeyi😉kızlar hamileyimmmmmmmmmmmm
haha bu kahveyi söylediğin pek iyi olmadı gerçi ben her dk kahve içiyorum ama şimdi adet günü yaklaştıkça topluca kahve aşerebiliriz😀günüm geçmedi 29. günümdü bugün dayanamadım...🙂
en belirgin belirtiler göğüslerim şişti üstündeki damarlar büyüdü, son bir haftadır hergün adet olacak mışım gibi kasık ağrısı vardı...
bide hegün canım türk kahvesi istiyordu,,,