hayırlısı olsn diyelim canm elden başka bişey gelmez gelcek aya umutlar sıkma canını tatlımyok kızlar beta hcg resmen 0 sıfır çıktı ben ümidimi kaybettim:'(
hayırlısı olsn diyelim canm elden başka bişey gelmez gelcek aya umutlar sıkma canını tatlımyok kızlar beta hcg resmen 0 sıfır çıktı ben ümidimi kaybettim:'(
yok zaten hiç isyan etmedim rabbim hayırlı ise ver diye dualar ediyorum hep aylardır test yapıyorum bu tedavimdede bayağı umutluyum ve dayanamadım erken olduğunu bile bile yaptım 2. çizgide silik milik görünce acabamı dedim işte birde nette görmüştüm iğnenin etkisi 4 ve 6 günde yok olur diye acabamı diye umut bağladım🙂
bu arada adaşımsın ayşegül 😀inşallah canım inşallah ...)))
adet başlangıcının 10-12-14-16 günleri yumurtlama oluyor muş genelde ama kişeye göred e değişiyormuş adetlerin düzenliyse 10ila16 günler arsında ölçkızlar sonunda ateş ölçer aldım adet bugün bitti..ben bugünden itibaren mi ateşimi ölçmeye başlıyorum hergün aynı saatte mi ölçeceğim.yumurtlama günümü neye göre belirliyorum hadi acil cevap verin banaa![]()
yok zaten hiç isyan etmedim rabbim hayırlı ise ver diye dualar ediyorum hep aylardır test yapıyorum bu tedavimdede bayağı umutluyum ve dayanamadım erken olduğunu bile bile yaptım 2. çizgide silik milik görünce acabamı dedim işte birde nette görmüştüm iğnenin etkisi 4 ve 6 günde yok olur diye acabamı diye umut bağladım🙂
hayrılısı olsun feliçya bol bol dua et inşallah hayırlı haberlerini alırız canım en kısa süredearamıza hoşgeldin canım.. umudunu hiç kaybetme.. elbet bir gün gelecek bebişlerimiz....ben de 3 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum.. doktorum beni çok umutlandırdı...Allahtan hayırlısı artık.. umarım daha fazla bekletmez bebişlerimiz...
yok kızlar beta hcg resmen 0 sıfır çıktı ben ümidimi kaybettim:'(
bida bu kadar heyecanlı olmaz bekleyişimiz allahım sen hayırlısını bilirsin diorum bi tarafdan da üzülüorum 🙁![]()
kızlar kasıklarıma ağrı girip çıkıyo adet olcam sanırım 🙁

bu arada iğneyi geciktirme doktorun yaptır dediyse hemen yaptır zamanı geçmesin. yumurtan seni bekliyor😀
ovulasyon testi de aldım bu ay bilimsel çalışacam=)bakalım sonuç ne olacak=))))))adet başlangıcının 10-12-14-16 günleri yumurtlama oluyor muş genelde ama kişeye göred e değişiyormuş adetlerin düzenliyse 10ila16 günler arsında ölç
kızlar sonunda ateş ölçer aldım adet bugün bitti..ben bugünden itibaren mi ateşimi ölçmeye başlıyorum hergün aynı saatte mi ölçeceğim.yumurtlama günümü neye göre belirliyorum hadi acil cevap verin banaa![]()