inşallahh bebeğimmm ama içime öle doğuyoo inşallah gerçegee döner cnmmayyy ağzından bal damlıyor kızzzz.. inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...![]()
haklısınn bitanemm iş yapman gerekiyoo amaa işte bölee zor işler yapmaa tatlımmgülüm valla elimden geldiğince sokağa çıkmıyorum.hava o kadar bunaltıcıki dayanamıyorum sıcakta.eh arada işte yapıyorum mecburen napalım.yoksa evi ..... götürüyor 😀
tatlımm o zaman bir test yapp yaa adetinn ne zaaman cnmmben pek takmyrm ama meraktnda catlyrum![]()
inşallah canım.. hayali bile çok güzel..inşallahh bebeğimmm ama içime öle doğuyoo inşallah gerçegee döner cnmm
- - - Updated - - -
haklısınn bitanemm iş yapman gerekiyoo amaa işte bölee zor işler yapmaa tatlımm

durr tatlımm ya merak yapmaa geçer onlarrr ama sen çatlayannn yerlerine şimdiden badem yağıı sürrr doğumdan sonraa hiçç iz kalmaz ama şimdidenn karnına felan sürrr cnmmmkızlar yaaa göğüs uçlarım kap kara olmuş ühühühüh 😀 birde bacağımın üstünde iki tarafında azda olsa çatlaklık var.buda yeni olmuş belli.ahh bu veletler ahhh 😀
1 hafta war tatlm
olacak o kadar canım.. kolay gelmiyor bu veletler..Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin de her tarafın çatlasınkızlar yaaa göğüs uçlarım kap kara olmuş ühühühüh 😀 birde bacağımın üstünde iki tarafında azda olsa çatlaklık var.buda yeni olmuş belli.ahh bu veletler ahhh 😀

ben de çatlamak istiyorumkızlar yaaa göğüs uçlarım kap kara olmuş ühühühüh 😀 birde bacağımın üstünde iki tarafında azda olsa çatlaklık var.buda yeni olmuş belli.ahh bu veletler ahhh 😀

yaa biz kadınlarr çok tuhafızz fedakarlık bu olsa gerekolacak o kadar canım.. kolay gelmiyor bu veletler..Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin de her tarafın çatlasın![]()