Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın kızlar nasılsınız oruç nasıl gidiyor bide bişey sorcam yumurta takibi nasıl yapılıyo ultrasyonlamı canlar ?

günaydın ayşe oruç şükür diyelim bir hafta olcak yarın geçer inş. Daha borçlarım var allah nasip etse onlarıda bitirsem çok iyi olcak sırtımdan yük kalkıcak 🙂

sen nasılsın alışabildinmi oruç zorluyor ilk haftalar

o konu hakknıda pek bilgim yok daha doğrusu hiç yok valal burdan öğrendiğmiz çok şey oluyor

günaydın ayşe oruç şükür diyelim bir hafta olcak yarın geçer inş. Daha borçlarım var allah nasip etse onlarıda bitirsem çok iyi olcak sırtımdan yük kalkıcak 🙂

sen nasılsın alışabildinmi oruç zorluyor ilk haftalar

o konu hakknıda pek bilgim yok daha doğrusu hiç yok valal burdan öğrendiğmiz çok şey oluyor
bende 4 gündür tutabiliyorum benm de borçlar war dediğin gibi izmirde daha bi sıcak zorluyo ama allah sabrını weriyo bide geç açıyoz walla bilen warsa cevaplar inşallah🙂

Olctum cnm 36.9 cikti bakalim hayirlisi olsun ben ikisinede hazirladim kendimi🙂 fecilya sen nezaman test yapacaksin?
ateşin baya yüksek çıkmış canım inşallah bebeğin seninledir.. benim adet günüm bugün.. göğüslerim çok fena şişmiş nerdeyse 15 gündür.. aşılamadan sonra ara sıra kasık ve bel ağrım devam ediyor bugünü atlatırsam yarın doktoru arayacağım.. inşallah bebeğim benimledir.. senin adet günün ne zaman canım..

bende 4 gündür tutabiliyorum benm de borçlar war dediğin gibi izmirde daha bi sıcak zorluyo ama allah sabrını weriyo bide geç açıyoz walla bilen warsa cevaplar inşallah🙂

canım allah yardımcınız olsun rabbim kolaylığını veriyor herşeyin çok şükür... evet canım ultrasonla yapılıyor takip ilaç bittikten bir kaç gün sonra çağırıp büyüklüğüne bakıyorlar sonra yeterli büyüklükte olana kadar 2 -3 güne bir çağırır dokotr sonrada çatlatma iğnesi vuruluyor...

ayşe ne yapıonn cnmmm nasılsınn oruçç beni eriitti resmen yaa ama çok şükür fire vermedim dahaaa
iiiym canm epeydir görüşemiyoz geçmiş olsn bu aarada görürsem dedim söyliyim geçmiş olsn dilekelrimi 🙂 inş tez zamanda bebişine kavuşursun bende adet yüzünden fire werdim dr değiştirdim bende eşinde bi problem yok dedi salı günüde yumurtam takip edilcek öle işte canm bakalım nolcak bu sefer 🙂

canım allah yardımcınız olsun rabbim kolaylığını veriyor herşeyin çok şükür... evet canım ultrasonla yapılıyor takip ilaç bittikten bir kaç gün sonra çağırıp büyüklüğüne bakıyorlar sonra yeterli büyüklükte olana kadar 2 -3 güne bir çağırır dokotr sonrada çatlatma iğnesi vuruluyor...
saol canm cevapladığın için dr ilaç wermedi sadece dedi bakalım kendiliğinden çatlıyomu diye hiç takip edilmedi çünkü şuana kadar demek ultrasyonla anlıyolar tekrar tşk canm 🙂

günaydın canım.. yumurta takibini önceki doktorum ultrason ve kan tahliliyle yapıyordu gün aşırı kan veriyordum. şimdiki doktorum sadece ultrasonla yapıyor.. sende durumlar nasıl
daha ilk defa gitcem yumurta takibine bi önceki dr hemen klomen werdi yumurtalara bakmadan bende dr değiştirdim dedi nasıl ilaç werir yumurtana bakmadan salı günü adetimin 13. günü gel dedi öle işte canm

canım işte benden ondan dolayı şaşırdım 10 doktora gittim 10 nu da şu var demdi hiç bişye yok adet düzensizliğine neden olacak ve hamile kalmanı engelliyecek bişerşey yok diyor 6 ay önce bekledim kendiliğinden olurmuyum diye ama olmadı ilaçtan başka çare yok onlarda çok kilo aldırıyor o yüzden ne yapacağımı şaaşırdım sorun şu dese doktorlar her türlü tedaviyi yaptırırım ama yok diyor lar erken menopaza mı girdim bilmiyorum artık
canım sakın pes etme biliyorum sabretmek çok zor ama yapabileceğimiz başka birşey yok
ben aşılamamı antalyada yaptırdım.. sen antalyada hangi doktora gidiyorsun..

Geri