merhabalar kıslarrrrr
nasılsınız ben gerldimmm
ne kadar çok yazmıssınız ben yokken neler kaynatmıssınız 😉
merhaba canım ıyıyız sen nasılsın sen ne yaptın gıttınmı doktora bugün herkes senı merak ettı ne oldu dıye
merhabalar kıslarrrrr
nasılsınız ben gerldimmm
reyhancım ya şu rumuzunu değişsen sana umutsuzluk değil umutlu olmak yakışır.buarada merakta bıraktın bizi nasılsın gittin mi doktora cnmmerhabalar kıslarrrrr
nasılsınız ben gerldimmm
ben geldim kıslarrrrr duygumcum nerelerdesin cm yoksun kaç zamandır?fatoş ve sselzeh kıslar sizde hamilesiniz yaaa bak belirtilerinizde aynı haberlerinizi bekliyoz özellikle selzeh canım çok az kaldı galiba biz senden çok meraklıyız🙂test yapta haber ver tatlım yaaa
neolsun sergülcüm bugün 15.günüm daha belirti falan hiç bişi yok zaten çokta erken🙂hayırlısı olması için dua ediyorum hepimiz için senin nası gidiyo canım doktora gittinmiNur sen nasılsın arkadaşım söz sende senin cephede durum nasıl nasılsın?
oyyyy yer onu teyzesi yaa inşallah canım benim inşallah vardır meleğin annsinin içinde ve hep beraber burda paylaşırız sevincini fatoşcuğumunda inşallah ve listede bekleyen tüm arkadaşlarımın Rabbim hepimize o sevinci yaşamayı nasip etsin canlarımevet canım az kaldı bende merak ıçındeyım ama beklemedeyım ıdrar testınde çıkmaz suanda tatlım ama varsa gebelık kanda çıkar dur bakalım belkı yaptırırım kan testını bu sabahta akıntıyla bırlıkte leke geldı bıdaha yok canım ınsallah bebiş gelıyordur canımya
ben geldim kıslarrrrr duygumcum nerelerdesin cm yoksun kaç zamandır?fatoş ve sselzeh kıslar sizde hamilesiniz yaaa bak belirtilerinizde aynı haberlerinizi bekliyoz özellikle selzeh canım çok az kaldı galiba biz senden çok meraklıyız🙂test yapta haber ver tatlım yaaa
off valla benim sol taraf felaket ağrıyo sol bel boşluğum kasığım ve ayağımm hala devam ediyo ya ne ki bu şimdi daha günümede var ya akıntım da var beyaz renkte göğüslerimm hala çok acıyo ve sızlıyo kaşınıyo bilmiyorumm yani ne desem boş şuan test yapıyım diyorum ama çıkmaz ki oyyyy yer onu teyzesi yaa inşallah canım benim inşallah vardır meleğin annsinin içinde ve hep beraber burda paylaşırız sevincini fatoşcuğumunda inşallah ve listede bekleyen tüm arkadaşlarımın Rabbim hepimize o sevinci yaşamayı nasip etsin canlarım
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: