Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı
canım bence bir dr'a git doktorlar sekiz ay deneyin olmuyorsa sonra gelin derler.belki eşinin sperm sayısı düşük olabilir.araştırılması gereken bazı ihtimaller var.
bence sen biran önce kadın doğum uzmanına git.sende bir sorun var mı yok mu onu araştırsınlar sende bişey çıkmazsa eşin araştırılsın.
ama hastanelerde dediğin gibi pek ilgilenilmiyor.maalesef muaynehaneye gidiceksin.bence doktorun genç olmasınada dikkat et.çünkü onlar son teknoloji ile eğitim almış ve daha iyi oluyorlar.
sevgiler.
Türkiye'de hastaneye gitmeyi hiç ama hiç sevmiyorum.. Son 1 yıldır hiç bir buluşmam olmadı güzel hastanelerimizle.. Esracım sanırsam benim biraz gaza ihtiyacım var... Birileri beni bir şeye ikna etmedikleri sürece bir şeyler yapmaya karar veremiyorum.. Şuan yalın bir hayat yaşadığım içinde pek sağlık lı düşünemiyorum..
Yaşıma gelincede 22 yaşındayım canım.. ama beni görenler 22 yaşında olduğuma ikna oluyor ama evli olduguma asla 🙂
canım bence bir dr'a git doktorlar sekiz ay deneyin olmuyorsa sonra gelin derler.belki eşinin sperm sayısı düşük olabilir.araştırılması gereken bazı ihtimaller var.
bence sen biran önce kadın doğum uzmanına git.sende bir sorun var mı yok mu onu araştırsınlar sende bişey çıkmazsa eşin araştırılsın.
ama hastanelerde dediğin gibi pek ilgilenilmiyor.maalesef muaynehaneye gidiceksin.bence doktorun genç olmasınada dikkat et.çünkü onlar son teknoloji ile eğitim almış ve daha iyi oluyorlar.
sevgiler.