Walla doğru söylüyon canım zaten diyodu bizimki vedin benim karpuz paramı yalandan yere o teste hadi günün gelsede yapsan anlıcam 10 gün önceden testtmi çıkarmış müneccimi o nerden bilsin 10gün önceden dedi😀kıs inan şu testlere dünya para veriyoruz ya haklılar canımız sıkıldıkça test![]()
fatoş ya bu bizim bilgdiğimiz termometre dimi hani bebişlerin falanda ateşini ölçmek için kullanılanlardan yoksa farklımı eczaneden tam olarak ne diyerek alayım cnm
Yok tatlım karışmadı merak etme anladım bilgilerin için teşekkürler,işte işin kötü yanı benim ne yumutrlama nede adet ateşimi bilmiyor olmam farkettiğim tek şey herzamankindne farklı olan bu vücut sıcaklığım neyse pazartesi kan testi yaptırırım aman pzt siden sonra geriye bişey kalmıyo gerçi adetime kadar bekliyim bari ben böylr yaptıkça eşimide sinirlendiriyorum çünki daha 10 varken idrar testi yapmıştım çıkmıyacağını bile bile eşimde sonra üzülüyorsun yapma artık diye bana kızıyo🙁![]()
amin canım inş rabbim hepinize nasip etsin ben hala şaşkınımCanım tebrik ederimbitanemmmmm çok sevindimmm hayırlısı olsunnn bakalımmm
allah analı babalı büyütmeyide nasip etsinn inş.Rabbim en yakın zamnda bizlerede nasip etsinnnn
:hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms:
kızlar dün dr gittim ultrasonda kese göremediğini söyledi dr ama tekrar kan tahlili yapıldı sonuç pozitif dr hamilesin ama çok yeni küçük olduğu için görünmüyo dedi folik asit yazdı birde bulantı için bi ilaç verdi bir hafta sonra tekrar çağırdı sizce dış gebelik falan olablirmiii🙁