peki daha önce adet döneminde böyle akıntıların oluyomuydu canım idrar testinde kişiden kişiye değişiyo ama kan testi %90 doğru çıkıyo gerçi kan testindede yanılma payı var ama sen yinede bi kan testi yaptır ona göre hazırlıklara başlarsın canım hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun tatlım
slm arkadaşlar bende ıkı AYDIR KORUNMUYORUM AMA GECEN AY OKADAR ÜMİTLİ OLMAMA RAĞMEN ADET OLDUM BU AY DÜZENLİ İLİŞKİYE GİRİYORUZ BAKALIM HAYIRLISI OLSUN
BENDE YENİ KATILDIM BURAYA ARKADAŞIM BENDE IKI AYLIK EVLIYIM INSALLAH HAYIRLISI OLUR HAKKIMIZDAmrb : ))
aranıza yeni katıldım... 7 aylık evliyim ve 2 aydır deniyorum ama yok yok yok : ((
bu ay ümidim de kalmadı 😕 üüüüüüüüüfffffffffffffff...........

BENDE YENİ KATILDIM BURAYA ARKADAŞIM BENDE IKI AYLIK EVLIYIM INSALLAH HAYIRLISI OLUR HAKKIMIZDA![]()
Ya sorma darısı başımıza bugün sabahın köründe gittim ama kadın doğumcu yokmuş sağlık ocağında pzrtesi gel dediler hiçte gitmicem:küstüm:çıkar fatoşcum yaptır öğren artık geçtide günün haber et hemn bize ayyy süper yaa herkesler hamile çıkıyo darısı başımıza kız ebruu🙂
hadi canım hayırlısı rüyam genelde çıkar o yüzden etkisinden kurtulamadım buraya yazdım herkesin hakkında hayılısı olsun canım bu günlerde yine bol bol hamişlik haberi bekliyorumduygucum talım 1.62 boyundayım 47 kilo bide çok minyonum🙂 ama saçlarım siyah değil 🙂canım okuyunca tüylerim diken diken oldu inş hepimiz hamişizdir🙂