:hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms:
selzehcimmm regl olmuşsun sanırsammmm allahtan hayırlısı böyleymişşş canımmm inş. bidahaki aya hamile kalırsın canımmm bak bana daha hamile olup olmadığımı dahil bilmiyorummm aslında bu sabah gidip kan testi yaptırıcaktım fakat işlerim vardı sabahleyin olmazsa yarın yada öbür gün gidip yaptırıcam
selam meleklerim nasılsınız?selzeh üzülme canım hayırlısı olsun fatoşcum sende kan testi yaptırda rahatlayalım artık yaaa bizde bekliyoruz baalım gelsede şu günler öğrensek ne olduğumuzu
:hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms:
selam meleklerim nasılsınız?selzeh üzülme canım hayırlısı olsun fatoşcum sende kan testi yaptırda rahatlayalım artık yaaa bizde bekliyoruz baalım gelsede şu günler öğrensek ne olduğumuzu
canım anlattıklarının aynısı bende de var son birhaftadır sol kasığımda batmalar oluyo ara ara ve sürekli hafif bi ağrı var yine aynı kasıkta ama rahtasızlık verici boyutta değil çok hafif.kalkıp otururken ve özellikle bu sabah yatakta batmalar çok oldu bilemiyom tek belirtim bunlar hayırlısı için dua ediyom inş hepimiz hamişizdir hayırlısıyla🙂ya kızlar benim sol kasığımda hafif hafif batık ağrılar oluyo ara ara ağırlık var sanki kalkıp otururken hissediyorum ama ne bileyim bazen regl olucakmışım bazende hamileymişim gibi geliyo ama bu ay herzamankinden farklı bir aydı kızlar benim için normalde bitmek bilmeyen ağrılarım oluyordu bu ay olmadı sadece göğ.hafif ağrı kasık belimde batma oluyor
ya kızlar benim sol kasığımda hafif hafif batık ağrılar oluyo ara ara ağırlık var sanki kalkıp otururken hissediyorum ama ne bileyim bazen regl olucakmışım bazende hamileymişim gibi geliyo ama bu ay herzamankinden farklı bir aydı kızlar benim için normalde bitmek bilmeyen ağrılarım oluyordu bu ay olmadı sadece göğ.hafif ağrı kasık belimde batma oluyor
ya kızlar benim sol kasığımda hafif hafif batık ağrılar oluyo ara ara ağırlık var sanki kalkıp otururken hissediyorum ama ne bileyim bazen regl olucakmışım bazende hamileymişim gibi geliyo ama bu ay herzamankinden farklı bir aydı kızlar benim için normalde bitmek bilmeyen ağrılarım oluyordu bu ay olmadı sadece göğ.hafif ağrı kasık belimde batma oluyor